• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jestli někdo z vás sledoval Yakuza Majima Posting Kiwami meme centrálu na fcb, tak je zpátky už třetí verze.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    Jinak největší reklamace k šestce- v karaoke není Baka Mitai.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: jo, největší zasek tam bude asi Amon a vyzkoušet všechny minihry.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak mi přijde, ze je šestka platine nejpristupnejsi. Mám už většinu trofejí a pomalu by stačilo hrát už jen na legendary.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Tei = tři
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: No ja koukal na psn, ze jsi porad on-line a skoro mi to přišlo jako bug, ale pak jsem videl, jak ti naskakuji trofeje, tak jsem si říkal oujeeee, pekne jedes. No hele měl jsem stejnej pocit. Devátá kapitola a mě to přišlo krátký, ale pak jsem si uvědomil, ze hraju vlastně už Tei týdny kazdej vecer :)) Ten efekt petky je nekompromisni, ale jak říkáš, je to úžasný :)) Jinak baseball jsem kompletne minul, tak doufám, ze se v deváté kapitole přepne noc na den a ještě se k němu dostanu, stejne jako do toho Onomichi baru, kterej jsem zapomněl omrknout.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    no ty vole. Tak jsem v šestce před finále a dnes na něho jdu. A moje dojmy ze hry se dost vyvíjely. Vyhýbám se spoilerům.
    Samozřejmě, lepší grafika i prostředí. Onomichi je prostě adorable místo. Ale nejdřív jsem si říkal co tady kurva jako budu dělat? Po pěti městech v pětce jsem se cítil trochu ošizenej. Side questy nikde, tak prostě jedu podle příběhu. A příběh je super, ne že ne - writing je silná stránka yakuzy a tady je to fakt dobrý.
    A side questy postupně přicházely - a jsou napsaný stejně dobře jako hlavní příběh, a vedou k novým minihrám, který mě nutily sedět u toho do dvou do rána, včetně baseballu udělanýho tak, že to člověka baví.
    Většinu side questů OBJEVUJU až teď. těsně před finále - výskyt je závislý na splnění nějakých předchozích podmínek nebo třeba i na denním čase, a mapa vám moc, na rozdíl od jiných dílů, pomůže pramálo.
    Ale je to skvělý, skvělý, skvělý. Jsem rád, že jsem nevynechal žádnou hru ze série, jak jsem původně plánoval - šestka samozřejmě obsahuje spoustu odkazů na předchozí díly.
    Na platinu nepůjdu, ale fakt mi bude líto, až to skončí.
    Několik screenů, jenom linkem, spoilery žádný:
    baseball - Kiryu má vlastní figurku, omg! https://pbs.twimg.com/media/Ex9wQ81WUAAdvyW?format=jpg&name=large
    kiryu, zachránce kočiček! https://pbs.twimg.com/media/Ex-B_XRWYAQQzbR?format=jpg&name=large
    tenhle pohled se neomrzí https://pbs.twimg.com/media/Exq9pG2XAAMorQk?format=jpg&name=large
    bez komentáře https://pbs.twimg.com/media/ExfpxJYXEAcGbKC?format=jpg&name=large
    vládce všech moří https://pbs.twimg.com/media/Ex-WDBgWYAQRYvF?format=jpg&name=large
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No tak jsou dole. Zachránil to Makoto Date s tím obranným skillem. Uuuuf.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Teď to zkouším takhle, ale asi tam dam Onomichi coby healera. Vždycky mi tam zůstanou dva amoni s půlkou zdraví. No není prdel vybalancovat partu. Zkoušel jsem ultra gang, kde měli všichni 100 na pořízení, ale to nefungovalo, tak jsem nasadil víc padesatek.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj je to celkem peklo. Myslel jsem, ze mám to nejhorší za sebou, ale teď jsem zpátky v Onomichi a v posledním Fightu mě sfoukli jak svíčku a přesně jak říkáš. Je to z poloviny o náhodě, jak se kdo postaví, kam nasměruje útok a podobně. Někdy se přes první dvě zóny se stejnou partou převalim jak nic a někdy koncim po půl minutě na první. No ale to nějak půjde a ti čtyři Amoni snad padnou.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: A to je porad tezsi nez si myslis.. Ja na tom stravil snad tri dny a je to porad hodne o stesti (mne zabralo slozit dobre partu, pouzivat porad ty spesl utoky, takovy co daj na chvilku nesmrtelnost + nejaky leceni) a do toho spamovat ce velkym typky co hazou granaty a pak mit fakt hodne stesti aby se trefovali..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kazdopadne poslední fight proste nedávám. Nechám si ho asi až na endgame, protože jsem v něm utopil čtyři hodiny a stejne jsem všechny ty Amony nesundal. Bude to chtít ještě levelovat.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A ještě poslední sada. Tyhle kódy se rozdavaly při launchi v různých promo akcích a stačí je v Clan Creatoru zadat u te holky. Funguje tak 80% z nich. Samozrejme nedostanete ultra silný postavy a musíte si je trochu potrenovat. Oh No!

Amon: 7r30m9zduh0mjia1
    Daigo Dojima: m5bxokqrsielv19d
    Goro Majima: t2omq7fm5kbjpour
    Kazuma Kiryu: s66x7baqn4ecaee9
    Komei: napqwi7otvm124ha
    Makoto Date: uvhvd2h7wi95ghnl
    Ono Michio: 3qxi6yigsh03detx
    Satsuki: pnjtef9stvonk4u9
    Taiga Saejima: vrjr9a7sx9z6mmtv
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Par kódu do Clan Creatoru ,)

Super Rare

Daigo Dojima: kiryusavemepleaz
    Hiroshi Tanahashi: thedragonsleeper
    Hiroyoshi Tenzan: theanacondacross
    Kazuchika Okada: ainmakerokada0
    Kazuma Kiryu: atpercentdragon
    Makoto Date: datewithmako2018
    Satoshi Kojima: kojimacozycutter
    Shun Akiyama: 0intheredakiyama
    Tetsuya Naito: thestardustpress
    Toru Yano: yanoonikoroshi00
    Rare

Amon: thesecretjoamon
    Bartender: amasterbartender
    Bushi: firebirdsplasher
    Captain New Japan: puroresunewjapan
    Daigo Dojima: the6thheadoftojo
    Evil: 0banshee0muzzle0
    Gedo: itsthegedoclutch
    Goro Majima: maddoggoromajima
    Hiroshi Tanahashi: mistertokyodome0
    Joe: heaintnojoeshmoe
    Kushida: thesupernovarana
    Katsuyori Shibata: shibatagotosleep
    Kazuchika Okada: ainmakermrokada
    Kazuma Kiryu: norestforkazumak
    Komei: blackpantskoumei
    Makoto Date: detectivemandate
    Manabu Nakanishi: 0herculescutter0
    Masao: shouldertoleanon
    Ono Michio: ohnoonomichiokun
    Ryusuke Taguchi: masterofdropkick
    Satsuki: mystrymansatsuki
    Shun Akiyama: adreamingakiyama
    Sodachi: bestcoachsodachi
    Super Strong Machine: strongmachineddt
    Tetsuya Naito: elingobernable00
    Tomohiro Ishii: 00ishiidriller00
    Toru Yano: binwanproducer00
    Yuji Nagata: nagatalocknagata
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak Clan Creator v Kamurochu hotovej, ale dalo mi to solidně zabrat to ne ze ne.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    koukam, ze klasicky podle mangy -> anime -> serie

The Way of the Househusband | Trailer | Netflix Anime
    https://youtu.be/cvZ9thKolOA
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jee! to vypada dobree! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Za týden na Netflixu

Gokushufudou: The Way of the House Husband PV English Translation
    https://youtu.be/McVsBG7iLaQ
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Perfekt, tak to se těším ještě víc. Čtyři dny volna, v sestce jsem v osmé kapitole, tak jsem si říkal, ze během vikendu padne, ale to bych nesměl narazit na Clan Creator a Amon Family. Koncil jsem ve dne ráno a dokonce jsem udelal poslední zoufalej krok - poridil jsem si dvě DLC CC karty. Kiryu a Majimu a po dvou hodinach a třech pivech byl první dole.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam