• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Nevim, ja v ty sestce nedojel vsechny sidequesty..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak dotaz pro Lopika - tipuju, ze pred koncem potkam Amona. Je to peklo, anebo se to da? 90% skillu mam odemcenych, vsechny kategorie mam cca na 250 tak to snad pomoci tiger heatu snad nejak dam.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no melo to prave uplne stejne pratelsky "hrejivej" feeling a finale stalo rozhodne za to. Dokonce i to vybirani odpovedi v dialozich bylo zajimavy a questy okolo byly prima -zadnej bizar, jako spis klasicky civilni lidsky pribehy. Behem toho se mi odemkl i quest pro trophy "Vyfot Onomicho", tak byla sranda. No fotky porad nic. Evidentne mi chybi jeden konkretni clovek, kteryho musim potkat a to mam 42 z 50 vedlejsaku hotovych, tak jeste probehnu Kamurocho, anebo to zkusim potom v adventure modu. Jinak plan dohrat to mi vcera v deset vecer moc nevysel. Po hodine flashbacku a cutscen jsem naznal, ze si necham finale radeji na dnesek.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA:upe jak pulnocni bistro vid! :)
    Co fotky? Furt nic?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Mne to sedlo. Byl jsem zvedavej, jak ten koncept nakonec pojmou a jak to bude vypadat, když se dostanu na to vip křeslo a nezklamali. Nabalili na to klasicky “mono no aware” dojaky s historii postav a vsechno to pekne zapadlo do sebe, včetně Clan Creatoru a Baseballu. Harpuny mám taky komplet, CC hotovo, Baseball z poloviny a dneska odpoledne padne předpokládám finale a zítra hurey za Ichibanem.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Já jsem to nedal - v Zero jsem poslouchat ty podobný řeči u modelek ještě dal, tohle už na mě bylo moc, i když se mi to hrozně líbí jako nápad - minihra, jak se stát nejlepším štamgastem je super.. Ani v tý pětce už pak jsem nevymaxoval všechny ty společnice a to jsem relativně trpělivý hráč (do tý míry, že teď v sedmičce chodím krokem a koukám z first person view).
    Ale je stejně fajn, že tam tohle uspávání hadů dali - však to není nic povinnýho.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak New Gaudí mám komplet a paráda. Takhle se mají psát scénáře a vytvářet minihry. Postavit herní system na stamgastech v baru, vytvořit sympaticky postavy a dat tomu úplně stejnou atmosferu, jako v serialu Tokyo Stories: Midnight Dinner - to vazne dokážou akorát Japonci.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LOPIK: asi dám dřív Judgement
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Už je čas změnit lokaci. Včera jsem sel nakoupit, potkal jsem venku toulavou kočku, koukam na ni, ona na mě a automaticky říkám: “Neko!”
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak to se na vás už těším v Yokohamě!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: No tak to gratz Aniki :) Byla to fajn jízda viď. Ja dorazim na max New Gaudí a taky jdu do finale.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    kyodai, za mě done - 33 hodin, uvidím, jestli se k tomu budu vracet abych dodělal nějaký subquesty.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tohle logo si prekreslim na triko ze srandy

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Oukej tak Kiryu v Kiwami 2 bojoval s tygrem, Saejima s medvedem a Kiryu v sestce.... Jezisi :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Chápu, to kočičí logo je super
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Já nutně potřebuju tu bundu, co na sobě nosí Matsunaga (CAT)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tomu říkám Kyodai

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno tak Baseball minihru a New Gaudí jsem už našel, tak jsem spokojenej a začínám lehce “panikarit”, ze za par hodin celá Kiryu sága skončí, speciálně po roce, kdy jsem vlastně nehrál nic jinyho, protože mě ze západní produkce vlastně už nic nijak zvlášť nebavilo. Na sedmicku se těším, ale i tak jsem nesvuj, protože jsem se díky sérii potkal s tím nejlepším z herní branže a těžko ji něco dokáže zastoupit. Samozrejme se budu v dílech vracet a kompletovat vedlejsaky, ale syndrom dočasný prázdnoty mi už nikdo neodpare.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam