• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Proti Personě je to hlavně milionkrát rychlejší - ty fighty jsou většinou hodně lehký a auto je na normální moby jasná volba, ale ten fight trvá pár sekund, takže to tolik nevadí.
    Ta parta je skvělá a to ještě počkej až se ti odemknout ještě další věci, asi se hodně pobavíš..
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NAGASAWA: Ja jsem v P5 ted v Casinu a tam uz jsou ty prodlevy mezi savama dost zly, hlavne kdyz hledas neco a to patro se ti xkrat respawni, tak tam to taky poctive klikam, ale jinak jsem doted jel na auto.

NAGASAWA: btw. judgment je nejakej offspin Yakuzy?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PSYCHO: ja tak jel 3/4 Persony 5, abych na konci narazil do zdi s tim, ze to bez prevzeti party neslo na hard dat, tak jsem musel tyden/dva drtit mementa, abych partu vyleveloval a naucil se skilly, ktery automat u konkretnich bossu ignoroval a bez kterych to neslo. Podobnou chybu u Yakuzy udelat nechci, pac Princ z Vortexu varoval, ze v druhy tretine znatelne prituhne.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NAGASAWA: v persone snad krome bossu jedu vsechno na auto. Nemam silu na to klikat kazdej ten fight.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Oukej, tak tu svoji jrpg partu v Y7 budu mit vazne rad. Vcera jsem konecne mrknul do Yokohamy a jsem v tom podivnym mixu Yakuzy a Persony az po usi a je super, jak si delaji legraci sami ze sebe, stejne jako z tahovyho zanru a rpg pravidel tak sympaticky, ze to neni trapny, ale uchylne logicky. Kdyz mi to vypsalo atributy Namby, tak jsem se u toho usmival jako blbecek a tesil jsem se na kazdej fight. Kazdpoadne je mi jasny, ze jich bude spousta, zacnou byt urcite trochu otravny, ale jak mi lehce lezly na nervy v Persone, tak tady me to strasne bavi, protoze jdou dynamicky, vtipny a hlavne pusobi prirozene a neni to akorat klik klik utok, klik klik heal.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj k Zeru je to vybornej epilog. Ja ty kapitoly sledoval samostatne, ale pak jsem si rekl, ze radeji dohraju Kiwami a sjedu to jako celek, coz je rozhodne lepsi, nez si to kouskovat.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    PSA: kdyby někdo byl tak blbej jako já a vynechal v Kiwami 2 druhou dějovou linku "Majima Saga" - nedělejte to. Jde to dohrát za dvě hodinky, ale pokud jste předtím hráli Zero, tohle musíte dát.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: me prave prislo divny,ze by japonska figurka nemela japonsky meno mece,tak sem to sel prolustrovat a jsem rad, ze sem to udelal. je to ulet,pac ta katana u gundamu ma i podpis na cepeli presne jak bejva v ty casti pod rukojeti!
    https://farm6.static.flickr.com/5266/5607573844_4bd2296491_o.jpg
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ale to je pekna story, kor kdyz si vezmes, ze japonci, respektive šintoisti davali mecum a vsem tem wakizashi v podstate duši a ruzny vlastnosti..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja mam taky jednu, ale ne tak dobrou :)
    nedavno sem poridil Gundam Astray Red Frame. figurka s katanou.
    katana se menuje Gerbera Straight, coz by mel bejt podle vseho doslovnej preklad Kiku-ichimonji ("Chrysanthemum-straight line")
    Kiku-ichimonji - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Kiku-ichimonji
    Owing to the popularity of Shiba Ryōtarō's fiction, many modern fans of the Shinsengumi believe a Kiku-ichimonji made by Norimune to have been Okita Soji's sword. Historically, Okita used a sword made by Kiyomitsu of Kaga Province, among other blades.

Okita Okita koho mi to jen....
    Okita Soji | Yakuza Wiki | Fandom
    https://yakuza.fandom.com/wiki/Okita_Soji
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Včera jsem dočetl výbornou Dominiku na cestě Japonskem od Gawliczkove a teď tu její Hondu Cub, která sloužila pro rozvoz nudlí, vidím všude po Kamurochu. Chm. Teď abych po kanálech, Nissanech, a sortimentu v kombini, sledoval i motorky.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NAGASAWA: Oppai!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH