• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Speciálně pro kolegu Gee

So much more
    https://youtu.be/dvaV99wictU
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já včera dostal tak přes držku v tý sedmičce, že se z toho ještě teď sbírám.. A to jsem se bál, že jsem to přehnal s grindem, že už to bude o ničem..

Jinak hlásím, že se mi to pořád líbí jak blázen, pořád mě to dokáže překvapit i po těch hodinách. V sidestories se jako obvykle překonávají, stejně tak v některých animacích - kvůli tomu se možná vyplatí drtit ty povolání - takový ty Essence of něco, s krátkým filmečkem se otvírají až později a některý fakt stojí za to - možnost přivolat si fanoušky co umlátí protivníka lightstickama nemám v každý hře..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak jsem se pokusil v rychlosti zmapovat oznaceni tech kteri dohrali jednotlivy epizody serie. Jedna se samozrejme o tituly v zapadni hardcore fanboy scene.

Yakuza 0. Kuzerinos, pripadne 0nlys - ti kteri v serii hrali pouze Zero
    Yakuza 1. Kiwamibros
    Yakuza 2. Kiwamibros
    Yakuza 3. Okinawabros
    Yakuza 4. pátrám
    Yakuza 5. Wataserinos, Dreamers
    Yakuza 6: Onomichibros
    Yakuza 7: Yokohomies
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Fists of the Northstar sleva 50% na 249,-
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: sem si hned vzpomnel vid
    Ivan Vyskočil approved!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Bez komentáře

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KPOP Taiga

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Solidní přísňáci

BOBESH
    BOBESH --- ---
    zrovna vcera sem si s Ichibanem rozsiril obzory. tentokrate prave ohledne ucesu! :)
    Punch perm - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Punch_perm

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    v Serene je dobre! a este v Bantamu! a ted mam nahradu v Yokohame. Bee! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Joooo kdyz nevis coby, bez do Sereny. To vzdycky fungovalo :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak ze by? "Oda tells Kiryu to meet him later at a bar called Serena."
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PSYCHO: Mrkni sem na kapitolu ve které jsi a co by se mělo dít. Imho akorát mas jit na nějaký místo, kde bude trigger.

Yakuza 0 | Yakuza Wiki | Fandom
    https://yakuza.fandom.com/wiki/Yakuza_0
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PSYCHO: jo takhle! ty nevis jak! se hnout dal! pfff tak to mi pamet neslouzi. v tom Zeru to bylo obcas o tom,ze ve spravnou denni dobu musis nekde na nekoho treba narazit atd.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LOPIK: 5.? Vyhodil jsem bezdaka z domu, prisel majitel, rekl, ze mi tam udela kancl a at se jdu zatim vyvetrat. Jenze uz se vetram asi tak 3 hodiny herniho casu a zacina to bejt nuda.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    BOBESH: Ja vim, ja ty side stories delam rad, ale stejne jsem zvedavej na tu storyline. Ja vetsinou prolitnu main storyline a pak delam dalsiho pul roku side stories. Nemam rad, kdyz mne ta hra nuti delat neco, co zrovna nechci. Stejne jako sem ve starejch FF trpel, kdyz sem dosel do bodu, kdy sem musel jen grindit, abych mohl dal v pribehu.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    PSYCHO: U tohodle čekání mi vždycky zabralo, skočit si na jídlo, nebo udělat substory - nikdy to nebyl zásek na delší dobu, jestli jsi na něco nezapomněl.. co to je za chapter?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PSYCHO: mno estli to beres takhle.... zkus asi radsi jinej titul :( toe textova adventura v podstate. de o pribehy, humor atd. ;)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Ja sem ted zaseklej v Y0, predelavaj office a ja mam prijit pozdeji a tak zabijim cas, na karaoke sem byl, na autickach jsem byl, telefonovat sem byl, chlastat sem byl… jak dlouho jeste musim delat neco podobnyho, nez se ta hra zas pohne dal?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam