• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Protoze to tu sleduje par lidi, kteri Y7 nehraji, tak aby meli predstavu o cem je ohledne fightu rec - pro ostatni je tam JOBS SPOILER
    Ryu Ga Gotoku 7 - Combat Demonstration (With Different Jobs)
    https://youtu.be/v6yn-IRrg4I
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: já jenom některý random encounters, který jsou jasně ložený. Samozřejmě cokoliv vypadá náročněji (jako arch vagrant Nagasawa) jedu taky rúčo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: ja porad drtim dual shock a na auto nejedu. samozrejme treba budu mluvit o pet kapitol pozdeji jinak, ale zatim me na to bavi porad koukat.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: kdyby aspoň fighty na auto šly zrychlit...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: ony ty fighty bud sednou, anebo ne. Treba vortexak Princ byl ze hry nadsenej, ale ty fighty na nej byly moc dynamicky a me to prave vyhovuje vic, nez klasicky staticky vysilani postav, ktery mi evokuje archaicky jrpg schemata. Jinak vsechno zasadni ma samozrejme plechovkář.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    No nevím... Já jsem z toho bojovyho modelu na vážkách. Je to propracovaný, crsfting a vztahy super, ale ty samotný boje... raději bych místo toho prostě klasickou fight obrazovku, bez interakce s prostředím. Zejména když se bojuje někde, kde je zábradlí, tak si rvu vlasy.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: a kde ji mají?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: no to jo. kazdopadne sledovat mutace vsech tech sujimon vagabundu koncicich na gilotine jako v Persone by bylo uz solidne ultrabizarni. Vzdycky, kdyz jsem obetoval dalsi Personu, bylo mi trochu uzko a to jsem tu animaci videl tak 400x a celkem se bez ni do budoucna obejdu, stejne jako bez dennich a rocnich cyklu. Z toho mam regulerni herni trauma, tak jsem rad, ze Y7 na nic vylozene netlaci a nestresuje.

LOPIK
    LOPIK --- ---
    Persona měla dobře udělaný takový to vyrábění a levelování těch person, množit si sujidexy do party by nebylo špatný, ale Yakuza to taky nemá špatný - i ty povolání jsou relativně komplexní ke konci, vyplatí si je různě měnit a kombinovat.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj takhle jsem hledal po pulce mesta shop, kde meli rozbitou mikrovlnku a od ty doby vsechno beru radeji rovnou 3x
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já dohrál příběh a teď dojíždím premium adventure - uvidím jestli to nevzdám, na platinu to bude chtít hodně grindu, ale zatím mně to furt dost baví.
    Taková obecná rada, co se hodí třeba i k tem plechovkám, jestli máte dost peněz/bodů tak se vyplatí před utrácením za ty drahý předměty nakoupit i úplně všechno haraburdí, co je v inventáři na nule, ideálně víc kusů - člověk nikdy neví co se bude hodit. Pak se blbě vzpomíná, kde se koupí nějaká kravina.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SPOILER ALERT

spoiler: ( Yakuza 7 vs Persona 5 easter egg )
    pokud si chcete poslechnout par akustickych songu z Persony 5, tak musite dokoncit sbirani plechovek na maximum a odemkne se vam v shopu bonusovy obsah. S deskou staci zajit do baru Survive a tam si pustite Beneath the Mask
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno jinak jsem mel o vikendu trochu vic casu, tak jsem se pustil poradne do Y7, abych se dostal se do faze, kde uz zacinaji fungovat rpg mechaniky, crafting a vztahy a popravde prekvapilo me, jak je ten system propracovanej a hlubokej. Kdyz oznamili preklopeni beat-em-up do tahu a rpg, rikal jsem si ze to bude akorat lehka a povrchni forma nabalena na universum Yakuzy a ono ne. Vcera jsem se jeste navic dostal do bodu, kdy jsem zacal seriozne porovnavat Y7 s Personou 5, abych si nakonec rekl, ze jak byla P5 hrou o teenagerech s tematy (nejen) pro teenagery, tak Yakuza 5 je v podstate Personou 5 o ctyricatnicich pro ctyricatniky a jak je to vlastne skvely a navic s Personou 5 diky kolaboraci obou studii provazany, ale to uz bych zabrousil do spoileru. No abych to uzavrel. Necekal bych ze to ohledne jrpg nekdy reknu, ale u sedmicky se bavim vic, nez u Persony 5
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: imho to vyjde i na last gen, ale jeden nikdy nevi. Podle me maji soucasnej engine kompatibilni pro upgrade a neni moc duvod byt ciste next gen. Chapal bych to treba u pristiho Battlefieldu, kde se spekuluje akorat o posledni generaci a pc, ale zase je jsou lidi s PS4 nezanedbatelna cast trhu. Spis jsem zvedavej na to, jaky casovy okno bude tentokrat pri vydani v Japonsku a na zapade s tim, jestli to bude par mesicu, rok, jako driv, anebo jestli to pusti na trh soucasne.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Myslíme, že Judgment 2 bude PS5 only?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    jeden takovej bizár spoilerek, kterej mě vyloženě potěšil:
    https://pbs.twimg.com/media/E0QIVBrWQAIKd6r?format=jpg&name=large
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    I see you, Nagasawa...

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Thanks to Yakuza and Persona, Sega is Metacritic’s best publisher for 2020 | PCGamesN
    https://www.pcgamesn.com/yakuza-like-a-dragon/metacritic
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A odpočet T -4

JUDGMENT DAY 2021.05.07 7:00AM(PDT) | SEGA Official Website
    http://ryu-ga-gotoku.com/20210507/enus/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kompilace teaseru

Judgment (Sequel?) - New Clips (April 29, 2021)
    https://youtu.be/8bQ50KLHFQs
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam