• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj me na to upozornil aniki Bebesh, jinak bych tam lital jeste dneska jako debil.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    //jinak tip pro kyodais, v Y7 kteří by v yokohamě chtěli víc jezdit taxíkem - aby se vám taxi destinace dostala do mapy, je třeba do každého toho taxíku aspoň nastoupit/vystoupit - teprve pak se vám objeví v mapě. Chvilku mi trvalo, než jsem to pochopil.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    gróbaru rónču!
    I am fanboying so hard.
    26.9.2021
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    oukej Nagoshi rikal, ze je jejich cilem globalni launch i kdyz to neni jednoduchej proces.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nagoshi je live
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj je to zlokombo. vyšisovaný a k tomu ještě navíc skinny střih...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj ja spis resim, jestli se k tomu stihnu dostat s tim kolik mam jeste restu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty dziiiny! to bylo prvni co me prastilo! :))) presne! kdyby aspon nebyly tak skinny! ale aspon mel retez na penezence,co si pamatuju :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: no jo vlastne :)) ale tak cekat nemusime,dyz mame co hrat a kompletovat.) navic jak rikal Jirka Bigasu...ono uz se to celkem snizuje ta casova prodleva
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: akorat jsem si rikal jestli bude mit Yagami novej outfit a oni ho evidentne zase navlikli do krivaku a tech prisernejch skinny jeans.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: oukej a my budeme cekat pul roku

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj evidentne recyklovali portfolio, aby nemuseli resit dalsi songy.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    me prijde,ze v ty sedme tam hrajou vsudemozne vsemozny pisnicky. imho sem slysel Haruku v Poppo shopu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Podle mě to jsou dobre vynaloženy peníze

Japanese town spends $228,726 USD worth of government COVID relief money on giant squid statue
    https://youtu.be/7wAgp8aeips
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw vsimli jste si, ze se z Kiryu stala pop hvezda? V sedmicce hraje v konbini potichu coby elevator music Tonight z karaoke.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ⚡️Mecha Maiden⚡️
    @VampyBitme
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: kdyby olihen měla kvalitní rybářskou obuv a trendy tričko, nebyl by problém.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    T - 7 1/2

JUDGMENT DAY
    https://youtu.be/BBnV_BiZckE
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam