• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ten fight neni tak hroznej - staci parkrat probehmout dungeon a da se to. Dulezity je mit healera nebo dva v parte a hlidat si Ichibana
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: no ja jsem rad, ze to pises. Taky mi vic vyhovoval kompaktnejsi system Y:0 - Y:6, kde mel clovek i pocitove vetsi svobodu a nenarazel na fighty co 50 metru, ale zase to beru jako hardcore jrpg odbocku. Kazdopadne jsem na konci sedme kapitoly a taky se tesim na relax v Judgmentu. Kazdopadne se zatim coby Persona veteran bavim. Mohlo by byt zatim hur :))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    chlapci, varoval jsem vás. Lopik je lovec platin, tohle pro něho muselo být jen bezvýznamné zaškobrtnutí, ale já se raději přesunu k Judgmentu, Snowrunner má taky nový mapy...
    Sore ja.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: tjn jako v Persone. Tam me v zaveru rozemlel boss, tak se slo grindit, abych po par dnech zjistil, ze to nebyl final boss, ale miniboss v rade dalsich ctyr minibossu bez waypointu pred finalnim bossem, kterej mel sest fazi. Hur byt nikdy nemuze :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    doufam a verim na zlatou bejsbolku, ktera vsechny vydrti! :)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: me to tak lehce pripomina klasicky jrpg. konkretne final fantasy. 20, 30 hodin fighty no problem a pak boss kterej mel desetkrat vic zdravi, magii, na vsecko resistence. vyklepl me jak malyho jardu a ja sel na parek = grind 10 hodin -> na to seru! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ale zase kdyz to dal Lopik, tak se s tim uz nejak poperu. Ganbare - Never Fucking Quit :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: ajajaj to nezni moc dobre. Skoda. Evidentne ten rpg systelm moc nevybalancovali, ale uvidim, jak se tam dostanu. No ty Dugeony mi prijdou, jako kdyby je pro ne delal Atlus a jizdu kockobusem v Memenech naroubovali na podzemi v Yokohame. Ty pozdejsi byly v Persone tezce ubijejici grind a tady to hadam bude mit podobnej efekt.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: což vedlo k tomu, že jsem to včera v půlce boss fightu vzdal - byl jsem v dobrý kondici, ale po dvaceti minutách kdy měl boss cca 85% HP jsem si říkal že tohle fakt nemám zapotřebí.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA:
    BOBESH:
    Hele, první těžkej fight mě donutil celkem grindovat - prolézt arénu a několikrát dungeon, což je HROZNÁ nuda.
    K tomu mám splněných hafo side questů i part time hero (a má třeba i max bond se všema, heč). Levelovat prostě už nemám moc kde, kromě dungeonu.
    Druhej fight to samý. Navíc stačí během toho fightu jedna chyba a je to v prdeli. Protivník je imunní vůči všemu nebo skoro všemu, dlouhý minuty ukrajuješ HP, pak se dostaneš na nějaou hranici která v něm probudí zvíře a jednou ranou ti sejme postavu (nejlépe Ichiho).
    Tohle prostě z předchozích dílů neznám - pár fightů tam bylo off balance, ale tohle je horší než bitka s Lau Ka Longem.
    A to nechám stranou příběh, kterej ve srovnání třeba s Y5 nebo Y6 není tak dobrej.
    A to se mi v Yokohamě tak líbilo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Ne není to můj stůl. Ja bych tam měl Kaoru Sayama
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Miracle Johnson IRL (1987)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: a na jakym levelu jsi tam sel? Po Persone 5 jsem ohledne pre-finalnich bossu pripravenej na cokoliv. Prave jsem za posledni dny trochu zvolnil tempo a budu levelovat v undegroundu a drzet se spis jednoho povolani, ktery vyleveluju.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: uz sem neco tusil,dyz tu Lopikoid lamentoval! no to se mame na co tesit! :D ja to navic ted prokladam motorkou v Coloradu nebo, kde ty days gone sou :)) trochu naznacoval zrejme Zdenda Princu z Vortexu, ale to sem prisuzoval spis tomu, ze hru probehl jako recenzent a ne jako hrac vylozene. tak asi ne :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Tak sedmičku možná nedohraju. Od předposlední kapitoly jsou tam boss fighty, který jsou pekelně obtížný, ale prakticky nudný. Mám za sebou první pokus na finálovej fight a po půlhodině jsem to vzdal, protože to je hrozná onanie.
    Naprosto to vysalo radost, jakou jsem z ty hry měl.
    Taková škoda.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Je to tak...

BOBESH
    BOBESH --- ---
    L i b o v á
    Yakuza: Like a Dragon OST - Cold-Blooded (Akira Mabuchi Theme)
    https://youtu.be/FwwkXADfBjI
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak nam Yakuzou docista ovlivnena fanynka Zuuluu-san vytvorila tematickou kolaz kyodais.

[ZUULUU @ Zuuluu - vytvarna a graficka tvorba]

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam