• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: budu se opakovat, ale jak uz tu padlo: nejlepsi Yakuza je ta, kterou zrovna hrajes
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já to vůbec nejsem schopný seřadit - každá měla něco.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Y Zero
    Y 3,4,5
    Y 6,2
    Y Kiwami
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: kam asi? na prvni! :P
    GEE
    GEE --- ---
    1. Kiwami 2
    2. Kiwami
    3. Yakuza 5
    4. Yakuza 3
    5. Yakuza 4

Uvidime, kam spadne Zero :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Za mě momentálně

1. Yakuza 0
    2. Yakuza 6 (Onimichi ftw)
    3. Yakuza 3 (pro ten lazy Okinawa feeling)
    4. Yakuza 5 (petka patri na druhy i treti misto)
    5. Kiwami 2
    6. Kiwami
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: no to máš před sebou ještě spoustu srandy :-)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    můj osobní žebříček yakuza her (pro zábavu). Ichi by se asi plácnul někam mezi 4. a 5. místo.

(0. Yakuza Zero) imho nejlepší, ale prostě i první kontakt s yakuzou, tak tam je asi bias
    1. Yakuza 5
    2. Yakuza 6 (song of life)
    3. Yakuza Kiwami
    4. Yakuza 4
    5. Yakuza 2 Kiwami
    6. Yakuza 3
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj ja to beru jako samostatnej projekt. Takovy ty klasicky "hrejivy" a sympaticky bizarni Kiryu momenty tomu chybi, feeling je uplne jinej, ale fajn. No ted jsem v 10 kapitole, level cca 35, tak budu chvili lovit vagabondy.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Namba je pičus - true story
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: obstál. Mám ale problém srovnat to s ostatníma Yakuzama - i příběhově je to hodně jiný a některý věci jsem měl problém kousnout (e.g. Nanba je píčus, change my mind).
    Je to nicméně opět nesmírně propracovaná věc, ze které kouká láska k craftu a respekt k franchise. Škoda, že mi dost složek nesedlo (třeba i ta company linka je hrozná nuda, která s realitama nebo night clubem nesnese srovnání).
    Ale v závěru se ta hra odčinila a celkový pocit je příjemně smutný, jak to má být.

LOPIK: healer je snad jasnej, k tomu musí dojít každej :-)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    IMO to na všechno stačí proběhnout dvakrát nebo třikrát - to už vyleveluje i novej job někam k třicítce od nuly a to už je dost.. Lefty v návodu nepíše ještě jednu věc, co se mi osvědčila a to mít v partě jednoho i když spíš dva healery (dva lidi co umí oživovat a jednoho co má kouzlo na vyléčení všech doplna najednou - to umí jestli si dobře pamatuju idol job) - pak už si jen stačí dávat bacha na Ichibana
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: no skoda ze se ty dungeony nahodne negeneruji, jako v Persone, kde byly i patra, ale zase chapu, ze by to nemelo ohledne realnyho mesta logiku. Ozivit to ale necim mohli.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Na levelování je nejlepší kanálovej dungeon v Kamurocho, ale je celkem nudnej. Věci dost urychluje utíkat z bojů - důležitý jsou stejně jen vagabundi, co jsou tam tři nebo čtyři..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: diky za tipy. dneska vletim do dungeonu. S penezma uz problem nemam, workshop je v maximu, tak se bude chvili levelovat.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: A jinak co celkovej dojem i pres ten drastickej bossfight. Obstal Ichiban?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    pár tipů pro přípravu na finále jsem hodil sem, kdyby někdo chtěl
    ichiban tips - Pastebin.com
    https://pastebin.com/UquLnyhu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ja teď alespoň dorazil poslední meeting akcionaru a jde se na příběh :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Tak gratz podruhé Yokohomie ,) Věřil jsem, ze to nevzdáš.

Ichiban Passes His Exam | Yakuza : Like a Dragon
    https://youtu.be/LiurNpE6Dxk
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Tak hotovo

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kiryu's Voice Actor (Takaya Kuroda) singing Yakuza songs LIVE (Baka Mitai, MGK, Pride From Despair)
    https://youtu.be/MDSxVtPwoqU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam