• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty se mas aniki! kanpai! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Když Ichiban, tak točenej v Brně Kyodais

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    !

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Dik, tak to je tak akorat. Vetsinou vybiram vsechno co je, tak do tech 40 hodin bych se mohl vejit.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: jo kavarna byla zavrena co si pamatuju :) ale libilo se mi klasicky v Bantamu a na odpalisti :D ale to sem to mel vsechno poprve :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Fist mi přišla relativně krátká - záleží samosebou, jak moc půjdeš po minihrách a sidequestech nebo budeš procházet mapu (snad tak 80% mapy je prázdnota úplně mimo příběhový mise) při normálním hraní tak dvacet hodin bych řekl.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno ale resim ted dilema, jestli po Y7 nevlitnout do Fist of the North Star a Judgment si nechat na srpen/zari, abych potom rovnou navazal na dvojku. V lete toho nahraju o dost min, tak bych ty 3-4 mesice cekani mohl vykryt.

Fist si Lopiku vezme kolik casu cca?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jen škoda těch sledovacích miniher - ty se jim vyloženě nepovedli. Poprvý to párkrát jde, pak je to už fakt opruz..
    Jo a hledají se tam kočky (jsou v těch detektivních vsuvkách) - přijde mi že to je dost mimo hru, nepamatuju si, že by o tom nějaká postava mluvila, ale je za to trofej.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno taky se na nej po ty jrpg nalozi ze sedmicky tesim.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: supr! povedlo sem jim to! me to taky bavilo! nez sem poznal Zero, tak sem tam nechal nakejch 30 hodin.ty kamosi z vecerky atd byli vyborny! zaporak byl taky cool. pohyb po meste a ta grafika asi nejvic vychytany.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: tyjo, zrovna jsem to chtěl psát - Judgement mě baví MOC.
    Tak i Kaito jsou sympaťáci, teď začínám třetí kapitolu.
    Se soubojovým systémem trochu zápasím, spíš tak na divoko mlátím tlačítka, ale zvyknu si. Velmi mě baví ty detektivní práce a dělání kámošů ve městě.
    Akorát teda čekám na moment, kdy zjistím, že jsem něčí ztracenej syn nebo bratr, poučen předchozími yakuza hrami :-)

A vizuálně je to nejlepší Kamurucho, co si budem.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: jooo Lefty co Džadžment? :) libi? ja to mel jako prvni hru po precteni prispevku od lopika v ps diskuzi. grafika mi prijde asi nejhezci. soubojak trochu vetsi hadr na holi, ale o to vic zabavnejsi. vlastne uz se na to celkem tesim. zacinam bejt z tech tahovejch souboju trochu uspanej
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

BOBESH
    BOBESH --- ---
    Yakuza SuperGroupies Items Are Inspired By Kiryu, Majima, and Kasuga
    https://www.siliconera.com/yakuza-supergroupies-items-are-inspired-by-kiryu-majima-and-kasuga/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to sem musel u ty schovky dobre pohoret :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Wrestler na střeše
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    me uz se to vykourilo. to byl ten malej cernej? :o
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: :D Vylozene je chapu. Ja se musel podivat na youtube. Tak jsem toho zmetka nemohl najit.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Hahahaha

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam