• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: az tak jsi na to najel? No pekne. Ja docitam prvni mangu a objednam dalsi ctyri. Oproti serialu je Gatsu o pet levelu cynictejsi hovado a je fajn si uvedomit, jak moc toho tenhle pribeh a vizual vcetne toho jeho mece ovlivnil. Ted budu hledat Berserk reference i v Yakuze hehe.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja sem ted u 20. dilu Griffithsu! snad to do konce tejdne dojedu :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak druha sezona Naked Director je venku, tak se mozna znovu podivame do Kamurocha, respektive Kabukicha.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TOFI: a bacha na spoilery! :D like a dragon je posledni dil,tak je tu jeste mensi embargo ;))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: Tak vitej v Yokohame ,)
    TOFI
    TOFI --- ---
    to je neskutecna prdel, jsem se ted probudil nekde na smetisti :-D
    TOFI
    TOFI --- ---
    jako je to prca no, ty rvacky mne teda zaim moc nejdou ale uvidime casem
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TOFI: mam z tebe radost! uz sem zaznamenal zes frcel tu dvojku! doufam, ze i ty budes mit ze me radost, az se potkame ve Forze atd ;)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: U Yakuzy 7 bys mel mit chut spis na Tonjiru, anebo Bi Bim Bap :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    NAGASAWA: jo protoze jsem se tam zasekl u fightu s Ryuji Goda, ktery jsem nebyl schopen dat ani na easy tak jsem to odlozil a zacal hrat tohle
    jinak uplne jsem dostal chut si dat Bún bò Nam dnes k obedu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: jj presne :) jinak Kiwami 2 jsi nechal zatim u ledu?
    TOFI
    TOFI --- ---
    NAGASAWA: ok diky tak to jsem zvedav, zatim je to dobry je to jako koukat na film porad nejakuy filmecky
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: Hele je to klasickej Persona-like system s tin rozdilem, ze musis vsechny utoky a povolani vyzkouset na konkretnim typu nepratel, abys zjistil, jakou ma ten kterej nepritel slabinu. Jakmile si to uzkousis, tak ti to u nepritele zobrazi "WEAK" s ti, ze tenhle typ utoku je pro nej fatalni. Nekdy se daji fatalni utoky odvodit. Na mokry nepratele funguje elektrika atd. Kazdopadne odpoved je zkouset, zkouset a zkouset. Casem kazdopadne zjistis, z ti vyhovuje konkretni povolani s konkretnim typem utoku a budes jich pouzivat sotva tak dohromady deset, ale v pripade Y7 stejne budes zkouset vsechny, protoze jsou skvele udelany a je sranda se na ne koukat. Imho za 2-3 hodiny v tom budes jako doma.
    TOFI
    TOFI --- ---
    zacal jsem hrat Yakuza: Like a Dragon a moc nechapu jak pouzivat ten combat system,
    jsou nejake taktiky nebo best practice co nejlepe funguej, zda ciste Attack, nebo tak ?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: a tak to rad slysim :) Kazdej kdo slysel Majimovo: "The customer is king" v tom byl až po uši :) Jinak neboj, za chvili prijdou mechaniky a minihry, ktery te zarucene proberou a navic bude moznost se tech nahodnych potycek elegantne zbavit, kdyz o ne nebudes stat.
    TAP
    TAP --- ---
    NAGASAWA: právě jedu Zero jakožto mou druhou Yakuzu, jsem ve čtvrtý kapitole, za Majimu, a je to másaka. miluju ty dospělý animace mimiky v "hlavních" cutscénách v kombinaci s quirky gestikou vedlejších nedabovanejch hovorů na ulici, zatim mě neserou ani random potyčky při pobíhání městem, bitky jsou nějak zábavnější než v Kiwami, Gorův moveset je balet, příběh se dá zatim stíhat sledovat, postavy maj hloubku a vývoj, jakej jsem neviděl v žádný západní akční/adventurní/rpg hře.
    jen u toho občas usínám, budu si na Yakuzu muset vymyslet nějakej Staminan XX
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam