• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: lopiku koliks v tom nechal hodin? ja ty joby stridam, prave kvuli tem cervenejm skillum,ale dycky tak do 16 zatim :D
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ja jich prosel vic tak do tricitky - odemkne se ten "essence of" skill - krome vtipny animace jsou to sikovny kouzla..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: jinak je dobry projit si postupne vsechny povolani, alespon do levelu 7-10. Z kazdyho povolani ti zustane nejakej hlavni skill navzdycky. Idealni povolani kompletne je samozrejme Hero pro Ichibana.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: Malickost. Poradime, vysvetlime :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    ahaaa, ano uz to jde, uz jsem hero a jde to pouzit, tyjo, diky
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    pokud teda mas pracak aktivni a teprve te tam nezavede hlavni quest.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: k tomu ti nesedí povolani. Ted jsi freelancer a na iron pipe potrebujes podle ikonky Hero. Skoc si za pani na pracak a prepni si povolani pro Ichibana na Hero.
    TOFI
    TOFI --- ---
    jde o tohle a nejde mi to pouzit
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    TOFI: taky to může bejt jenom crafting material
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: to bude tim povolanim. Jestli jsi byl na pracaku, kde se povolani meni, tak si je tam muzes menit. Pri nakupech ti to kazdopadne v obchode rovnou ukazuje, co muzes aktualne pouzivat u toho ci kteryho povolani.
    TOFI
    TOFI --- ---
    BOBESH: NAGASAWA: no to bych cekal ale prave nejde, tak nevim zda treaba musim mit nejaky level od ktereho to pujde nebo tak neco ?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Lost Judgment | Akira Nakao Behind The Scenes
    https://youtu.be/nUKCR3nfuSg
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: Kazdy povolani ma specificky zbrane, ktery muze pouzivat a je popsany, pripadne oznaceny v popisku. Pipe je univerzalni, tak jak pise Bobesh / options / gear. Tam si muzes pripinat vybaveni na postavu, zbrane, amulety....
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TOFI: options, gear, vybrat postavu a dat do ruky?
    TOFI
    TOFI --- ---
    dotaz, byl jsem na nakupech a nakoupil jsem za 2500Y iron pipe, ale nevim jak ji pouzit, mam ji jakoze v tazce ale nejde mi vybrat a dat do ruky, jak se to dela?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jen doplnim odkaz na porad. menuje se to modrak & friends
    Spotify
    https://open.spotify.com/show/6UfYhawgfUYr7bmoET8mFR?si=Bnj-jGfbSX-rTI9Frax6jA&dl_branch=1

a na konkretni epizodu s panem "obtížnost Dave" :)
    Spotify
    https://open.spotify.com/episode/3HcIA8TYNyz1zBUfpsFox5?si=AwYqpPGhQjiBZ9Mq9bTaMQ&dl_branch=1
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A když jsme u těch bizaru tak bych chtěl tuhle poděkovat Aniki Bobeshovi za tip na podcasty Honzy Modraka kde si v jednom z nich s kolegou DAVESADE moc pekne povídal o Zeldě a coby příklad “japonskosti” ve hrách zmínil Yakuzu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: V recenzích se psalo, ze se drželi ohledně obskurních nápadu a plot twistu při zemi, tak to snad vydrzi i do konce :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Mám teď lvl 72 a zkusím tam nakouknout. Vypadá to tak, ze bych musel študovat všechny sujimony s tím co na ne platí a na to nemám moc nervy. Návod jsem si našel, ale to fakt asi nedám. Mezi ty 3% patřit nejspíš nemusim.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: To se neda - zkus si tam cvicne vlizt, dostanes fakt sadu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam