• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    TAP: Ten mi skončil asi před měsícem :)
    TAP
    TAP --- ---
    LOPIK: Netflix 30 day trial?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Hele vůbec. Nikde jinde kromě Netflixu bohužel neexistuje.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Neviděli jste někde ke stáhnutí toho Sweet Tooth Salariman Kantaro? Ať hledám jak hledám tak nic - Netflix zabíjí pirátství..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Akšón Batoru

『LOST JUDGMENT:裁かれざる記憶』ゲームトレーラー
    https://youtu.be/dwQpO1-qX5Q
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jestli budete někdy v Ostravě, tak se zastavte v Maido, kde se drží Osaka Street Foodu

https://www.yatta.cz/2021/07/maido/?fbclid=IwAR3eYaaNLdtA8gSjm1H8MkGNMZ0hEEzbo2genJacNoiClVArz0KZSrq8hAg
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DAVESADE: Počítám s tím. Během měsíce napisu elaborat
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    NAGASAWA: V podstate ti mohu prozradit, ze dostanes-li se az k jesterce, dohral jsi hru :).

S japonskym hlasem jsem to nikdy nehral, to muze bejt dobra sranda. Ovladani se mi teda moc libilo na Dreamcastu tenkrat, to bych nemenil :).

Nu, napis pak, tesim se!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DAVESADE: Prošel jsem si uvod a bude mě to bavit. Hudba je moc fajn a to zastřený japonsky audio má atmosferu klasickejch filmu, tak to bude prima retro vzpomínka.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak nějaký ten kontext k minihre MesuKing s brouky

JAPONCI A BROUCI ~ Cool domácí mazlíčci i inspirace pro Pokémony | Japondělí
    https://youtu.be/4wAE6Sl_gOk
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DAVESADE: Bral jsem bundle 1 a 2 aktualne za 199,- No už se těším, jak budu tři hodiny jezdit s jesterkou abych si vydělal na trajekt. Do trojky nejdu. Ta podle vseho moc dobre nedopadla.

DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    NAGASAWA: HU! Tak to je novinka. Prvni dil, jo?

Hele, tak to jsem vazne zvedavej, co na to reknes.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak jsem si poridil Shenmue. Do PS4 upgradu pridali japonsky audio, tak to bude o neco dustojnejsi utrpeni, nez u puvodni verze. Po Judgmentu na ni vlitnu a snad si po Tubbz Kiryu nebudu objednavat i Ryo Hazzuki

TAP
    TAP --- ---
    LEFTY: v pohodě, tohle platinovat nebudu, nejsem Majima
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    TAP: ale na všechny trofeje nedosáhneš, páč tam jsou nějaký který jde získat jenom v průběhu storyline jako "bonus"
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TAP: :D ja sem hroznej lenochod i ve hrach!! takze jak sou naky fast travely,tak me to pokousi. samozrejme zrovna tady se hodi spis chodit, ale taxiky maj svou ulohu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: normalka si po dohrani dej ten adventures mod a muzes vsechno dorazit. Taxi, Sotenbori a jedem. Treba dorazit klub bylo super, protoze se na to vazaly zabavny vedlejsaky, vcetne paradnich nemovitosti. Navic spousta vedlejsich questu je vazanych na den a noc, kterou muzes potom v New Serena prepinat podle potreby a vybrat zbyvajici udalosti. Ja dojel klub, potom nemovitosti, ktery generujou solidni penize a z tech jsem potom platil nejdrazsi upgrady do Pocket zavodu, ktery jsem taky dotahl do konce. Akorat jsem nechal v Zeru 190 hodin vcetne tanecniho souboje (kde mi porad strasi finale vsech finale, ale jednou to dam)
    TAP
    TAP --- ---
    BOBESH: tak to mě za celou hru nenapadlo :). taxíky ignoruju, po Kamurochu nemaj moc význam a nenapadlo mě, že jezdí i ven 🤦
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam