• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    a druhej prodejce za kinem

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Funguje to potom takhle

LOPIK
    LOPIK --- ---
    TOFI: Dají se koupit u jistých obchodníků.. Jako bez toho abych se na to podíval na net bych na to nejspíš asi nepřišel..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: hele ty prodavaji specialni prodejci na cernym trhu. Jeden je v ulicce v boude. Jdes kolem kina a pak zahnes doprava a po schodech nahoru a jsou celkem drahy, ale po tom co vydelas v tom businessu to neni problem. Pak se daji najit na ruznych mistech za dverma, ktery jsou zabarikadovany a prelepeny zluto-cernou páskou, ale potrebujes se k tomu na pracaku naucit demolicni skill. Kazdopadne nakup je nejjistejsi. Vzal jsem jich u prodejce rovnou dvacet.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    dik! dobra pripominka! sem dohral pribeh a odlozil a pritom sem taky neotevrel snad ani jeden :))
    TOFI
    TOFI --- ---
    Mam dalsi dotaz, jak ziskam k trezorum zlaty klic?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: uchylka na hrady included :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: Shiiiiiit tak tomu rikam herni boost. No pekne. Super. Do vecera mas komplet hotovo ,)
    TOFI
    TOFI --- ---
    NAGASAWA: jako ja myslim ze dobry :-) jeste jednou dik
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw vcera jsem si rikal, proc ma v Judgmentu rodina Matsugane v kanclu fotku Ceskyho Krumlova...

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: No super. Za chvíli to budeš mít komplet.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---
    NAGASAWA: diky moc za ten navod, uz se mi povedlo vyskrabat na 33 level, sice nekdy se mi stava ze odpovidam spravnou barvou tak jako vzdy a nekdy to proste neklapne a spadne mi score o 25% coz jako nechapu proc, ale vetsinou to funguje takze postupne stoupam nahoru
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Je tam vsechno

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    The Downfall of the Yakuza
    https://youtu.be/VS50vl40wd0
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Říkal jsem si, ze Judgment bude o něco vážnější detektivní spinoff a některý ty vedlejsaky jsou snad ještě silenejsi, než v Zeru.

TAP
    TAP --- ---
    takže vlastně MesuKing na steroidech peří
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak pro těch par, kteří sedmicku nehráli je tu ukázka jedné z miniher o které o které byla rec. Pro predstavu - schůzka akcionaru.

Yakuza: Like A Dragon - Shareholders Meeting gameplay
    https://youtu.be/2b2rsbnT9iM
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jooo to jsem tam psal. Omeleta s 5 bodama na utok a Bába se 7. Zakladní combo.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Ještě je jedna jednodušší taktika - najít si zaměstnance co má nejmenší command cost (je to takový to číslo v tom šestiúhelníku - klasicky slepici) a s nima to jednoduše uklikat, když je trochu vyleveluješ, aby měli lepší útok, tak o to líp..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam