• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: jo! uzivej a reportuj! ;))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Ja si říkal, kdy na to dojde :) Tak se v těch osmdesatkach bav!
    GEE
    GEE --- ---
    Včera konečně nastal čas nakousnout šestý dobrodružství v Kamurocho a pustit se se do Zera. Bude mi chvílí trvat si na to mládě zvyknout!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: radsej knihu! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No když vidíš co tam občas dává…

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw pánové, da se v Judgmentu rozejít? Sbalil jsem zpěvačku, ale mám trochu výčitky a říkal jsem si, ze bych sel do ty nezbedy z baru.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty voe to by bylo slusny pivko! :)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kazdopadne si rikam, jestli od Funko Pop vyjde i Kiryu a Majima. Podle Segy dohnala Yakuza serie jejich Top3 a po Sonicovi je to nejuspesnejsi franciza spolecnosti - alespon takhle to uvedli pred tydnem.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: nejdriv jsem myslel, ze to je nejaka Horiho pivni specialka, pac sleduju ten jeho "bíru" ucet na instagramu :) No Kaneda... Rano jsem na to koukal a rikal jsem si, ze by se mi hodil do knihovny k Akira manze. Kazdopadne ted bude na chvili stacit Kiryu a Yuuko ze Slug Girl od Junji Ito (to, ze jsem vzal i Sekiro od Funko Pop sem radeji psat nebudu)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a Hideo si koupil Kanedu mrk mrk Nagasawo! :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nejlepsi je preklad! :))
    Texty jsem napsal ladně
    @RyosukeHorii
    優雅に作詞してきました
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CROME: jo to souhlasim! Zero je krasny! Asi sem myslel spis z tech novejsich dilu na dragon enginu
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Lost Judgment - over an hour of gameplay - Gematsu
    https://www.gematsu.com/2021/08/lost-judgment-over-an-hour-of-gameplay
    CROME
    CROME --- ---
    BOBESH: Ty jo ja nevim, ale me se graficky nejvic promaklej Yakuze Zero, kterej paradoxne bezi na starem enginu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Gang Race bude mít taky slušně našlápnuto.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: minimalne co se tyka vizualu, tak byl Judgment imo nejdal, tak tady to este vic vylestej. taky se tesim! prave jednicku este musim sfouknout na ps4 a pak se uvidi
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No fakt se na tu dvojku tesim. Ted jsem v Judgmentu nekde lehce za polovinou a je to prima feel good oddychovka. Parkat jsem si uz pripadal jako v Midnight Diner. Krom toho mi prijde, ze dotahli mimiku postav pri animaci zase o kus dal, kdy Yagami hraje vylozene ocima a to se v jinejch hrach moc nevidi, respektive vubec.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Weird Yakuza Inconsistencies (That Don't Really Matter)
    https://youtu.be/VGwu3ZkCQCI
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: ten je klasickej, ale bez tam. V tom dungeonu se daji v jeho druhy casti "nafarmit" ti Investment Vagabondi. Jsou tam alespon 3-4. Finalni true ending dungeon je v Millenium Tower s finalnim superbossem Amonem, kterej je jako tvoje nemesis ve skoro kazdy epizode Yakuzy.

Yakuza: Like a Dragon - Shin Amon Secret Boss Guide - SAMURAI GAMERS
    https://samurai-gamers.com/yakuza-like-a-dragon/shin-amon-secret-boss-guide/
    TOFI
    TOFI --- ---
    NAGASAWA: myslis to jak se tam leze kanalem? zatim nezkusil jsem lvl 59 takze to mam jeste daleko :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: jj v tom je Yakuza super. Vzdycky se da po dohrani solidne vyblbnout. Zkusis i ten finalni dungeon? Tam je doporucenej level snad kolem 95.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam