• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    btw v Judgmentu jsem mel jeden zasadni problem a ten se jmenoval Mitsuru Kuroiwa. Porad jsem se nemohl zbavit dojmu, ze to je Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: já asi budu kupovat v release day, potomek je na cestě, tak to budu muset do prosince dobušit :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja se taky nepoucim! kdysi sem mel Switch k PS4 a nevedel na cem hrat driv! ted je to podobny :))
    Sel bych do Judgmentu. Jen sem rozmlsanej 4K a 60fps, tak doufam ze si nebudu pripadat jak u powerpointovy prezentace :)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak ja si ted dam od serie (po dvou letech) decentni podzimni pauzu s From Software resty a po Elden Ringu vletim do Judgmentu 2, Shenmue a Pesti ve tme.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no koukal jsem, ze je z tebe ted multiplatformni fluktuant :)) Jak se toho vseho nabazis, tak se k Judgmentu vrat. V Kamurochu je dobre a hlavne je tam... Saori.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: gratuluju! uz bych to mel taky zapnout! stejska se mi! mam rozdelanej ten FotNS, ale nak se mi do nej nechce :/
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: been there, kyodai.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ze se nepoucim. Poustet posledni dve kapitoly Judgmentu v nedeli v sedm vecer s tim, ze nejpozdeji v jedenact budu mit hotovo byla klasicka chyba. Koncil jsem v jednu rano, ale za to s priblblym usmevem u zaverecnych titulku. Trochu jsem si prvnich 20 hodin hodin k tehle nove parte hledal cestu, ale na zaver muzi rict, ze se vazne tesim na dvojku.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Nani?!
    Man with pickaxe attacks vehicle carrying Beat Takeshi - Japan Today
    https://japantoday.com/category/crime/Man-with-pickaxe-attacks-vehicle-carrying-Beat-Takeshi
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Kuze, Awano, Shibusawa - Face Morph
    https://www.youtube.com/watch?v=IMImcwGK_gc
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: disco fist!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    when u need to beat Kuze but is a friday night
    https://youtu.be/ECJMTJTx4RI
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CROME: Já to baru jako spin-off, kterej proste tak sympaticky charaktery jako zbytek serie mít nebude, ale někde kolem 7-8 kapitoly se to zlomilo a vlastne jsem začal mít všechny rad. Yagami sice není vyloženě chodici charisma a vedlejsaky jsou nastaveny trochu prvoplanove lechtive, ale taková jízda, jako s Kiryu to samozrejme není. Tak jako tak tam bylo rada fajn momentu. Klidně ovšem mohli trochu ubrat na stopazi. Bohate by stačilo 30 hodin.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já jsem zvědavej, jak se poperou se situací, že Yakuze jako takový asi už opravdu sklapla v Japonsku past.. Ten Judgment je asi nakonec opravdu cesta jak to můžou dělat dát v tom stylu, že se to odehrává vždycky v současnosti.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    CROME: Jak jseš daleko? Oni tam jsou nakonec taky celkem dobrý charaktery, i když Kazuma nebo Majima to není, to je pravda..
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    CROME: ano.
    CROME
    CROME --- ---
    NAGASAWA: Judgement mam rozehranej, jsem z toho nejakej rozpacitej, chybej me tam Yakuza postavicky, gameplay je fajn, casto se pristihnu, ze pujdu spat az po tom side guestu a nakonec skoncim az po patym:).
    Ale nejak to neni vono, trochu se nutim hlavne abych mel dohrano a uz se tesim az rozehraju Kiwami 2 kterou si syslim uz roky, jsem jedinej?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja si ji teda predstavoval stejnou jako Saori :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE:
    NAGASAWA:
    přesně tak, takovej milej pocit "tady jsem doma" jsem měl naposledy s GTA:San Andreas
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam