• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: to rozhodne. Moc rad ji nemam. Jak uz jsem psal - radeji mam uzky ulicky se spoustou detailu, nez ty siroky bulvary, kde si clovek pripada jako v Moskve. Kazdopadne Kamurocho asi bude, pac v traileru byly prostrihy na Yagamiho puvodni kancl.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ta Yokohama.... ˘_ˇ jako je to tam fajn,ale asi bych klido jinou lokaci. klidne zas jen Kamurocho :)) tady budou asi obe ne? treba bude prekvapko jako v Y6 :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Vid. Sice je to v CP2077 obrovsky, ale uplne mrtvy. Jak je clovek zvyklej, ze v Kamurochu muze do kazdyho tretiho vchodu, tak je z toho celej nesvuj. Podle dema to vypada tak, ze bude Yokohama oproti sedmicce zase o neco vytunenejsi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tyo to vubec neznaaaam! :D segu mel jeden znamej a ja si z toho pamatuju jen sonica a teenage mutant ninja turtles! :))
    jo tesim se ze tam bude este vic vyziti. ja sem chvilku bloudil tim night city v cyberpunku a rikal sem si co ja tady budu delat? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no to jo. kazdopadne se uz tesim v Judgmentu 2 na Segu Master System a Alexe Kida, kteryho jsem v roce 1991 dohral tak 16x
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: me to puyo vubec neslo, pac sem na to tupej. to bych mel taky nocni mury! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj a píše k tomu:

“2 months ago i had posted about getting all the yakuza games platinum and a lot of the guys asked me to do judgement too ( you guys really wanted me to suffer with this game huh?😂) finally completed it yesterday which earned me a shiny platinum and lots of puyo puyo nightmares in my dreams.”
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: si to taky lajsnul pres pandemii koukam :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No tyvole

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja mam na ps4 asijskej, americkej a indoneskej ucet, tak mi to asi tolik neva, ale skoda to je. tyhle "casovy exkluzivity" ci co toe bych zakazala! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj uz jsou venku gameplay videa s eng lokalizaci. Skoda, ze to nepustili zaroven celosvetove.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    je tam support

BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo a btw vcera sem zkousel Like a Dragon "comparison" PS4(old gen) vs Xbox Series X (next gen), kde se stahoval este 21giga patch. preskakoval sem z jedny verze do druhy a nak sem nevidel rozdil :)) krom loading time!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jj. si rikam, ze uz mozna na to nemel takovej vliv v poslednich letech.
    s Harukou?! vzdyt je jak nevlastni dcera! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Mohl by vid. Ale zase tam zustane Hori a spol., tak to snad bude nejak rozumne pokracovat dal. Kazdopadne ... v Kenzanu a Ishinu vystupuje Haruka, jako tehdy bezna detska prostitutka, tak se priprav na to, ze se tam bude randit s dvanactkou.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jeste huur? :O neee! :D ja chci Hamako! nebo nakou milf! oni me nutej chodit s detma! :))

btw sem s tim otravnej, ale mohl by se ten Nagoshi rozloucit, ze by nam dal kua ty spinoffy! :(
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: hah taky jsem resil lehci moralni dilema a hledal jsem v mobilu, jak se s ni rozejit, ale zase kdyz Yagami rikal, ze 15 let neni tak moc a ohledne veku je flexibilni tak.... no a potom bylo jste hur :)) Jinak holek bude vic, ale az casem. Vsechny lovestory na 100% mi jeste chybi, tak je obehnu potom zase se skluzem kvuli achievementu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a este jeden screenshot. sem si myslel, ze toe naky pomrknuti na Zero, ale je to jen oblibenej retezovej motiv na kosili :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tam maj trochu jiny chlipniky :))
    ja sem si tak pripadal trochu vcera, dyz sem tu po procteni zapnul Judgment, kde mam z minulyho roku odehrano cca 30 hodin. vlitnul sem do toho. nizsi rozliseni a 30 fps no problem! je to super. krasny. Yagami lita. a je to pro me refresh oproti sedmicce a jejimu tahovymu systemu. no a abych se dostal k tomu uchylaceni....Sana! vona mi furt pise! ja ji odpovidam,tak aby ji to potesilo,takze uz mi varila v kanclu, ale pripadam si fakt trochu pedo! at mi daj nakou starou raspli! neco jako Hamako ze sedmicky! :D
    19 a 35 je moc! :)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Skutecnej The Twisted Professor. Tetsuo Urata ukradl 730 kusů dámského prádla

Man arrested for stealing woman’s underwear from laundry - Japan Today
    https://japantoday.com/category/crime/Man-arrested-for-stealing-woman’s-underwear-from-laundry

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam