• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: no sem na to zvedavej. ted sem si v tom Zeru musel skocit na makeup pro pisnicku!

I waaanna be your giiirl! :))))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Včera jsem si vzpomněl u Saori na tohle

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Nooooo Yuki. Úplně mi to vypadlo
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jezis! :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo Yuki to byla! ;))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tsiivoe! :D estli se mi dneska nebude zdat o Saori a Kaoru, tak uz nikdy! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Dost dobry! :)

tu Haruku ja zas slysel porad v sedmicce, pac sem mel casto Saeko ohaklou do toho jejiho kostymu z 5.dilu.
    To byl stejne uzasnej dil!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Teď je to komplet

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Hoši doplnil jsem měsíční zásoby a uplne z ty krabice slyším: “Matte-yooo!" a "Hayai-yoooo!”

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Hodnocení po včerejšku vypadají solidně. Akorát uvazuju o tom, ze si pockam na všechna DLC s Kaito a spol. Ono Yokohamy bylo v sedmicce nedávno dost a jedničku jsem dohral pred tydnem, jak už jsem psal, tak nejspíš odolam. Doufám. Snad. Uvidime.
    GEE
    GEE --- ---
    Lost Judgment - Easy Allies Review
    https://www.youtube.com/watch?v=bXER3A0UIJc

Sypou se nám první recenze! A já doufám, že dostanu PS5 verzi jedničky do pluska, páč se mi to nechce kupovat podruhý a po za chvíli bude čas...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jestli existujete spis na instagramu, než na Facebooku.

Yakuza bez kontextu

John Yakuza's (@nocontext.yakuza) profile on Instagram • 694 posts
    https://instagram.com/nocontext.yakuza?utm_medium=copy_link
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    parchanti budou mit dalsiho! prej Fukuoka. sry, ze to neni nic o yakuze/judgmentu .)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: btw v tom placenym DLC dostanes i oblecky pro holky na rande, ktery jim muzes dat jako darek, aby si ho priste vzaly na sebe. Kazdopadne DLC neber, pac tam jsou i specialni instakill chemikalie, ktery ti celkem zasadne pomahaji ve fightech, ale pouzil jsem je snad akorat 2-3x na ty poulicni opakujici se bossy gangu. Spis to akorat nabourava atmo tim, ze vis, ze mas v inventari neco, co ti pomuze vyresit bossfight. Samozrejme autori pisou, ze je to pro lidi, kteri se chteji soustredit na pribeh, ale mne to akorat zabiralo mista v inventari a DLC jsem bral akorat kvuli Onomicho figurce ofc.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jo hochu.... nic nerikam :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    me se libilo ted v Judgmentu, dyz sem tam mel pripad, kde bylo treba nastrcit zenskou a typkovi se nejvic zamlouvala Saori,tak sem na ni zvedavej az odhodi ten vytahanej svetr! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: chapu :))

GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Vsechno podle planu - Nyx Kyodai! Jen na videa z telefonnich karet jsem nedockave vyrazil koukat o den driv...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam