• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MCKIDNEY: ja to vcera prave projizdel! to se neda! :D
    de mi konkretne o tento riff. cca 7:12 min.
    Judgment - Chapter 8 - Detective Ayabe's Defense
    https://www.youtube.com/watch?v=rka0WnUQRA8
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Napadaji me asi tyto, ale nemam tech 111 tracku naposlouchano :D

Lost Judgment OST - ある日誰かが
    Lost Judgment OST - Final Destination
    Lost Judgment OST - Vorarephilia
    Lost Judgment OST - Unwavering Belief

Ale jinak synth a drumkit no :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Njn nevyhoda toho, ze hlavni herec byl idol a s tim se tahne copyright. Povidali, ze karaoke tam taky neni z toho duvodu :) (jeho hlas)

K tomu ten oser s PC verzi :(
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja vcera hledal na yt taky Judgment song, ale ze hry Judgment a nenasel ! :// pri tech rozhoverech tam obcas naskoci takovej podklad s el. kytarou...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tak kluci je 8 rano, kafe a tohle:
    Yakuza 0 - Judgement 審判 [LITTLE V COVER]
    https://www.youtube.com/watch?v=JubhXZ6OhJg

At to jde od ruky dneska :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: koukal jsem, ze tam sbiras jednu raritni trophy vedle druhy, vcetne kompletace VR, tak jsem si rikal, ze se ritis smerem k platine, tak ganbare a sfoukni Amona, jako svicku!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    asi není žádnej velkej spoiler, když napíšu, že poslední side case v LJ je opět bitva s Amonem, a je to zase pěknej vopich. Tahle trofej mi asi unikne.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Oukej, tak mi na instagramu lajknul fotku s kachní verzí Kiryu Kazumy Richard Tomáš, druhy vicemistr Japonska v priprave sushi. Chlapik se evidentne vyzná :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Po tom behani s Ichibanem v Yokohame mi to snad uz ani neprijde..
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: Dame da ne!

Lost Judgment je paráda, i když dvě side-příběhový větve jsou trochu grind. Díky skatu už se v yokohamě cítím dobře a nepřipadá mi tak rozlehlá.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no to uz bys mohl ale :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tyo ale jak me to hned nakoplo zapnout ps4 a du se zas posunout v Judgmentu! rozehrano leta pane srpen 2020! uz bych to jako mohl dojet! :)) docela na picu.mam to roztristeny.poradne si nic nepamatuju. lepsi zaject v kuse!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Aaaaha super, tak ji snad potom přesně identifikuju. Dik
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: hele tohle je zajimavy s tema voice actors! ted sem trochu patral a vyplivlo mi to, ze Haruku dabovala tahle pani. Ve FotNS si taky zahrala, ale dle vseho jinou postavu (Lin)
    https://m.imdb.com/name/nm1069584/filmotype/actress?ref_=m_nmfm_1

A jo! Ten hlas Kiryu/Kenshira toe jak zvon!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Oukej tak jak jsem mel obavu, ze Fists of the North Star budou akorat totalni a ujetej Hokuto Shinken masakr, tak tam jsou i ty mily "soft and warm" momenty, jako v Yakuze. Kdyz Kiry.... Kenshiro hladi po hlavicce malou holku jmenem Ruka (dabovanou podle vseho stejnou osobou, jako Haruka) tak jsem si rikal aaaaaaaaw uplne stejne jako v serii. Tohle bude dobry :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAGASAWA: Ja nevim jestli to neni spoiler :)

Je to prdel, vcei co museli odebrat nahradili dobre. Pribeh ma par momentu. Dabing to naprosto proda :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak co Lost Judgment, je to jízda? Po pauze s Dark Souls jsem se vrhnul na Fists of the North Star a je to přesně ten typ neutralizeru, kterej jsem teď potřeboval, abych si na chvíli od těch temnejch kobek má chvíli odpocinul. Navíc hlas Kiryu už mi začínal trochu chybet.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    The School Stories Expansion Pack DLC is out now across all platforms ahead of schedule!

Including:
    🏍️ New Motorcycle, parts, & race course
    🕺 New Dance Club outfit & special moves
    🤖 New robot
    🤼‍♂️ Spar with Kaito, Sugiura, and Higashi
    🥊 New boxing combat style!

#LostJudgment
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: aaaaaaaw. jinak na Majima Royale HQ facebooku se vsichni rozplyvaji, jak je dvojka dobre napsana a jak se tam skvele resi sikana atd., tak se na to fakt tesim. Btw sefove z RGG se uz parkrat na twitteru o facebook Majima posting otreli a reagovali pobavene na to, co se tam ohledne komunity deje, tak musi byt sranda videt, jak si ve studiu prochazi vsechny ty meme a narazky na Ishin a musi se u toho solidne bavit. Tech 20K hardcore fanousku tam obcas generuje solidni divociny.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    jeden nespoilovací obrázek z Lost Judgmentu, ale raději linkem https://pbs.twimg.com/media/FBStcPiXMAEAmlR?format=jpg&name=large
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam