• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to mi staci! :]
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Hele prvni detektivni prace ve skole te zavede do divciho tanecniho klubu, kde musis najit coby konzultant spolku resiciho zahady holku, ktera se na dark webu prodava coby Sugar Baby chlapikum v letech a po ktery jde starej Yakuza. Nemusim pokracovat :))

SK8 zatim klasika. Uz mam tri desky, slajduju po zabradlich, preskakuju za jizdy auta a v parku na rampe hazim triky. V DLC je prej nejakej skatepark, ale ten zatim nepotrebuju.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    prosim pekne! nahajpujte me trosku na tu skolu! na co se mam tesit? popravde me predstava skolnich lavic upe nelaka :) leda ze by tam bylo naky to haresenicko! :D
    co skejt? jako Tony Hawk? :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: tak byl to marketingovej tah, jak nastrelil prodeje vykuchanou expanzi, co si budeme povidat, ale za kilo tolik hodin srandy dobry.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Zrovna school stories uplne expanzi nepotrebovaly imo - ja to dohral cely a skolu jsem mel tak na 20% a to jeste prehanim ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak po vikendu muzu rict jedno. Kdyz uz Lost Judgment, tak se School Stories Expansion Packem. Z toho skolniho bizaru se pomalu stava jedna z mych nejoblibenejsich pasazi v cely serii a to mam k dispozici jenom prvni ctyri okruhy z deseti a jsem zvedavej s cim v dalsich prijdou, ale custom Pit MIT Roboty tezko neco prekona, ale je mi jasny, ze jsem to ted zakriknul.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Hezky, ale moc drahy..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Originální soundtrack Yakuza 0 | Yakuza 0 LP | EMP
    https://www.emp-shop.cz/p/origin%C3%A1ln%C3%AD-soundtrack-yakuza-0/506501.html

Skoda ze mám svoji DJ éru 20 let za sebou :))

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Vzdyck kdyz si rikam, ze uz prece RGG nemaji v serii s cim novym prijit, tak od nich dostanu facku, jako vcera s profesorem Ebisu na stredni skole v Yokohame v Lost Judgmentu. GOOOOOOOOOOOOOOOOOGH! Ti Japonci mi zase dali tyvole.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Chm 5500 jenů cena a shipping další 4000… no co už
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No ale tak moment moment… tohle asi potrebuju

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: btw na Y5 jsem si vzpomnel vcera v Lost Judgmentu a to diky Haruce a tanecnim lekcim, ktery musela absolvovat s tim, ze ted si tim prochazi chudak Yagami. Kdyz jsem videl na Lost Judgment trailer atd., rikal jsem si, jak ho proboha chteji vmaniupulovat na stredni skolu a udelat z nej tanecnika s tim, ze to prece nemuze dopadnout dobre a ze to musi byt vylozene trapny, ale ti jejich sileni scenaristi to podali naprosto skvele, nenasilne a tak, ze se u toho zas a znovu usmivas jako blbecek a totalne si to uzivas. Jak byl prvni Judgment sice dotazenej, ale porad spin-off, tak tohle je zase solidne naslapana samostatne zalezitost a to co se deje na stredni, je Persona 5 na steroidech riznuta Ace Attorney.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    za me musim rict, ze nejvic ve me porad rezonuje 5.dil. ale furt plati klasika, ze nejlepsi dil je ten, kterej zrovna hrajete.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    no ale ta kolinska :D

Created for the night, this bold and intriguing Yakuza/Ryū ga Gotoku ‘Bourbon and Smoke’ unisex cologne will have you smelling like the Tojo clan’s finest crime boss! This fragrance flaunts a deep and mysterious scent of antique oak, cedarwood, beeswax infused with smoky bourbon, leathery rose and scorching pimento. This cologne is perfect for giving as a gift to a loved one or keeping for yourself!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    btw Sega promuje Yakuza merch, ale krom Kiryu zadna slava, ale ten snapback RGG me zacina trochu lakat hehe

Official Yakuza/Ryü Ga Gotoku Merchandise | SEGA Shop EU
    https://www.segashop.eu/collections/yakuza?utm_source=Klaviyo&utm_medium=campaign-email&utm_campaign=Yakuza%20Range%20Nov%2021&_kx=QR08eSDjiG6pEiH4qtYemqctdIie6f-nfH2nTyFl4hXCDh3_yWSSGj-Nl0zwbeYY.LQBkdU

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: no a potom se muzes tesit jeste na Lost Judgment. Ten se na stredni skole solidne protnul s Personou 6. Sikana, telocvikar, sexy třídní učitelka, dramata... Jeste ze jsem ho dal neodkladal.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Ja tuhle nevydrzel, kdyz tu o ni cosi prokliklo a pustil si trailer - takova chyba! Takovy spoilery! Tesim se jak malej Jarda, jak se nam to okolo Haruky zamota
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: vis, ze ti tu Y6 ted vylozene zavidim? Bylo to pro me asi to nejpohodovejsi hrani za poslednich par let.
    GEE
    GEE --- ---
    Včera jsem v Tsushimě dorazil do vesničky Omi. Nemám to tam rád! A už to vidím, že pomalu dozrává čas na Y6.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Joooo ale ty klony byly velký špatný
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: pozor, VF byl boží!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam