• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: solidni :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Na Netflixu pristal celovecerni snimek Asakusa Kid / 2021, ktery se ohlizi za karierou Beat Takeshi Kitana (netreba predstavovat) a jeho komedialniho mentora.

Asakusa Kid (2021) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/985180-asakusa-kid/recenze/

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: imho u ty Yakuza serie je to nejvic specificky. myslel sem na neco podobnyho, dyz sem si pred par dny pustil 5. dil a behal chvilku s idolkou Harukou. ja tam v ni vidim tu malou ustrasenou holcicku, co se mnou behala za ruku a naopak potom v tom 6. dile....no nemuzu se ted tady rozepisovat :) tam je imho ten vyvin dost dobre udelanej
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jo to jsou dobry priklady - co ja u Yakuzy vidim jako specialitu je to, ze se to krome 0 odehrava fakt v soucasnosti - kdy to vydaji, v tom obdobi se to i deje, delaji to uplne zamerne.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Malíček můžeš nechat na místě
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak už jsem si nafackoval :)
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Bych se nebal rict Uncharted, ackoli tam je ten Drakeuv zivot na druhy koleji - ale mladi i duchod mame
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CROME: Mmmm pravda. Klasika, ty nejproflaknutejsi věci vždycky přehlídnu.
    CROME
    CROME --- ---
    NAGASAWA: Metal Gear Solid? Ale tam je zvratu na kazdym rohu 1050
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak me tak napadlo a mozna bude nekdo z hernich veteranu vedet (DAVESADE?) Existuje v herni sfere a historii serie, ktera by mapovala rekneme celej zivot nejaky postavy od jejiho mládí, az do jejiho odchodu rekneme do duchodu s tim, ze by se pribeh uzavrel a kdy by jednotlivy epizody neprosly nejakou dramatickou at uz vizualni, anebo konceptualni zmenou? Patram v pameti uz par tydnu a vlastne me nic, krome Yakuzy nenapada. Pletu se?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Vedel jsem to :)

GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Ja jsem tak stastnej! Sestka je skvela. Krasna Mama, baseball a aniki Kiryu - pred televizi se nahlas chechtam a uzivam si. Ani mi nevadi, ze jsem vsechny penize utratil za fotku Haruky a musel jsem pak grindit abych mel na jidlo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No a co rika na Onomichi kolega Gee?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: toe cool! ale kdo jel jen Judgment nebo Lost ,tak vi asi prdlajs :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Presne tak :)

gratz i Leftymu za vcerejsek.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: Onomichi?! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw vsiml jsem si v Lost Judgmentu sympatickyho detailu ve vlaku. Najdete ho, detektivove?

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Shenmue and Yakuza are really not that similar – Destructoid
    https://www.destructoid.com/shenmue-and-yakuza-are-really-not-that-similar/?fbclid=IwAR0Fmi4_oYliwv1Arpp0bkGleBwW_PpwmbVurkGq9pOoZ-drcylhQtugqFg

For nearly as long as I’ve been playing Yakuza games, I’ve always read comments from fans saying, “These games are like Shenmue”. At first glance, that definitely sounds accurate. I even remember making such a claim after playing the demo for Yakuza 3, which reminded me a lot of what I had heard about Sega’s Dreamcast classic. It has taken me until now to see how wrong that statement is.

For those unaware, I’ve never personally owned a Dreamcast. My friend had one and I’ve played games on it, but the consumer distrust that Sega bred after the release of the Saturn got to me even in my youth. I absolutely loathed Sega’s 32-bit system and I didn’t want anything else to do with their consoles for the foreseeable future. Maybe it was just my nine-year-old self being hyperbolic, but I wrote off the Dreamcast long before it was even announced as coming west.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam