• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MISEC: Rozhodne souhlasím

MISEC
    MISEC --- ---
    NAGASAWA: dakujem :); Mr.Shakedown isteze raz sa nanho natrenujem tak ze ma neda na par ran dole a bude to on co bude asfalt lizat! :D
    Ano prva Yakuza a priznavam sa ze to hram s prestavkami uz dooost dlho, esteze to vzdy na zaciatku kapitoly zrekapituluje co sa udialo dovtedy, inak by som mal problem s pribehom. Nepamatam si presne ale som tusim v 12 kapitole.
    Neviem si predstavit ze by som dal platinu, vsetky tie minihry a pod, je tam toho fuuura. Sidequesty ale beriem vsetky na ktore narazim, tie su zabavne aj uchylne ;).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno jinak jsem vcera koncil Lost Judgment hlaskou o tom, ze me ceka grand finale, tak dneska s hlavni lajnou koncim a v premium adventures mi chybi jedno rande a par drobnosti. Bary, restaurace, VR, skolni historky atd jsou komplet a chybi mi uz jenom veskerej hazard, tak bude muset Terz udelat workshop, protoze se vsechny ty Koi Koi a Mahjongy naucil. Potom uz jenom Legendary obtiznost a cinkne to, ale par tydnu narazovyho hrani to jeste zabere. Vcera jsem kontroloval Y6 a tam mi strasi taxi smer Shin Amon. Z toho mam respekt. To nebude vylozene sranda.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: ouuuu... na Steamdecku by to bylo super. Uplne na nem vidim Friday Night Dancu fever ze Zera :)
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Ja uz mam zlý zlý plan. Yakuza na handheldu! Co jsem kontroloval, pro Steam Deck by to nemel byt problem a je to vynikajici vymluva, proc se vratit k tomu, co jsem uz dobral
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kazdopadne vitame evidentne noveho kyodai id MISEC :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: No ja tam mam tolik restu... Vlastne me ted solidne nakopl Terz, kterej bere Judgment sofistikovane a vylozene vedeckym stylem, kdy rozdrti kazdou minihru a jede na 100%, tak jsem se zastydel a doinstaloval jsem vsechny epizody, ktery mam s achievementy nad 85% s tim, ze je dorazim do platiny a potom zbytek. Nejvic mi toho chybi snad v Zeru a Y5, tak se tesim, jak si projdu chybejici side questy, dohraju Baseball v sestce atd atd.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MISEC: jinak jestli je to tvoje prvni Yakuza, tak kazda z nich ma system tzv. Premium Adventures, kdy po dohrani dostanes moznost volnyho pohybu s tim, ze si v klidu muzes splnit vsechno, co ti chybelo z vedlejsich ukolu, miniher atd., tak neni vylozene duvod panikarit, ze jsi v posledni kapitole a neco ti uteklo.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Ale ne vsichni ho tu v klubiku porazili! Jen si pekne projdete achievmenty, nebudte slusni!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MISEC: Mr. Shakedown. To pujde ,)

MISEC
    MISEC --- ---
    LOPIK: ja sa mu odvtedy radsej vyhybam :) ako aj dohraniu celej hry, snad sa mi to casom podari.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MISEC: Ten je jak banka - příště to z něj vymlátíš zpátky.
    MISEC
    MISEC --- ---
    Budiek je tam dost len 2x sa mi stalo ze som ako naschval ked som bol pri peniazoch stretol takeho tulaveho bitkara a vsetko mi zobral.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: jedna zasadni rada do zacatku. Yakuza Zero se uklada v telefonnich budkach :) Fyzicky. Nema autosave.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: beznej vecer v Kabukichu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Hele sto pro se budeš bavit. V týdnu jsem dojel School Stories v Lost Judgmentu a zas a znovu to byl strop a bavil jsem se jako u všech RGG. U toho LJ je zase vidět ten jejich system osekavani konceptu směrem k “dokonalosti”, kdy se učí z přešlapů a poslouchají komunitu. Btw o tomhle principu zlepšování se a vylepšování par dni zpátky pekne povídal chlapík u divadla Kjogen, na který chodím a platí to u vseho a u japa her speciálně.

Srdce, forma a úcta k detailu... Divadlo kjógen
    https://youtu.be/kI1-aVfiy98
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Desis me 😅 Já samozřejmě tuším, že to bez Kiryu nebude ono,ale pořád doufám, že se budu bavit.

Teď si dám přestávku a uvidíme.Ta sestka je potřeba pořádně strávit.Precen je to uzavření jedny úžasný ságy.Tak každopádně ještě jednou dík, že jste me do toho vtáhli 🙂
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw Gee jak se vyrovnáváš se syndromem pocitu prázdnoty po sestce? Nejspíš te moc nepotesim, ale i rok po dohrání mi ten specifickej svět a humor chybí. Sedmicka skvela, Judgmenty skvely, ale Kiryu měl proste virtuální osobnost, jako žádná jiná herní postava.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tyhle “bez kontextu” videa jsou nejlepší

Yakuza kiwami 2 but without context
    https://youtu.be/IZKLSylnhY0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam