• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Stýská se mi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj ten byl skvelej. Screenshot jsem si tehdy taky neodpustil

[NAGASAWA @ GameShots :: screenshoty z her]
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Když jedeme ty screenshoty (dávám link, kdyby se chtěl někdo naprosto vyhnout spoilerům):
    Judgement 1: https://pbs.twimg.com/media/E4VuypQWUAIb0yS?format=jpg&name=large
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: stejne jako...

LOPIK
    LOPIK --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Opravdovej Kiryu je jen jeden

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    btw daber Yagamiho - Takuya Kimura

Takuya Kimura G-Shock advert
    https://youtu.be/YPFLCxI8ERk
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: No do prdele. Tak to respekt :)
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Muhehe ;-)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: u tehle sceny se poprve, jak rika kolega Gee: "krajela cibule".
    MISEC
    MISEC --- ---
    Vo svetle nizsie napisaneho je to asi predcasne ale celkom sa tesim ked sa dostanem k Lost Judgementu.

Po tolkych reciach o Japonsku mam chut na japonku, vecer skocim do klubu k Majimovi snad mi nejaku peknu posle ku stolu ;).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    U Tsushimy jsem si na tretim ostrove rikal..

GEE
    GEE --- ---
    MISEC: Neboj, ja mam Tsushimu taky dohranou :-) Ale Yakuza je proste jinej level, to je to pravy Japonsko
    MISEC
    MISEC --- ---
    NAGASAWA: ok, tak je to este lepsie (drahsie) ako som si myslel :)).
    MISEC
    MISEC --- ---
    GEE: takto uz caka Tomb Rider, Bloodborne, Control,... :) ja tu Tsushimu som ani radsej nechcel kupovat, az ked nieco dohram, ale vyskytlo sa mi to pod stromcekom a po tyzdni som to nevydrzal a aspon na skusku nainstaloval a uz som sa viezol, Lord Shimura oslobodeny a pred vrhnutim sa na druhy akt sa snazim vyzobat mapu z aktu jedna. Trosku mi vadi ze robim poskoka kdejakemu peasantovi ale tak potrebujem tym mongolom zadky nakopat snad sa mi ta dobrota niekde vrati :).

NAGASAWA: mal som odlozene pekne videjko z fightu hned na zaciatku prvy jakuza "boss" ako na zachodkoch som s hlavou jedneho thuga robil pisoar co umyvadlo, potom letel oknom, to bola paradicka!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MISEC: ne na vsechny. Miliardu stoji vzdycky jeden nejvyssi a kazdej bojovej styl jich ma asi sest, takze to je neco kolem 18-20 miliard z nemovitosti :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: nikdy zadnej dialog nepreskakuj. Ta hra je postavena na dialogu, vnitrnim monologu, meta humoru a situacni komice. Kompletne. Za celou serii jsem nepreskocil ani jeden. U jinych her jsem s tim problem nemel, ale tady me bavi vsechny.
    GEE
    GEE --- ---
    MISEC: Tsushima pocka :-) Ja mam taky chut odlozit Pathfindera jak vas tu ctu...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw tak me tak napadlo... Vsichni mate urcite tunu screenshotu, tak co je poslat do sveta ve stylu Yakuza bez kontextu? Screenshot na na hlavu na den s hashtagem #yakuzabezkontextu Cim vetsi bizar, tim lip.
    MISEC
    MISEC --- ---
    "Najhorsie" bolo ze dam este tento suboj, cize zdvihnem sa zo zeme a skusim znovu, potom idem uz spat, po uspesnom suboji nasledoval polhodinovy filmecek a kecanie co ma zase navnadilo na dalsi suboj atd. :).

Miliarda jenov na vsetky silly? Wau to ma pos... to sa este namlatim drziek :))).

Mal by som ist zase trosku pomanazovat klub, koceny cakaju na Majimu, ale to cakaju aj na Tsushime na svojho zachrancu, mam sa rozkrajat ci naklonovat? Ako to robite vy? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam