• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    TAP
    TAP --- ---
    a já naopak Zero v kontextu českých osmdesátek

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: krom toho vrchniho, mam ty dva upe stejny :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pridavam dalsi screeny k animalni serii. Protentokrat z Kiwami 2

TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Diky, krásný to bylo. Musim si teď dát chvilku něco jiného a bude poměrně nabitá zima završená Elden Ringem kde vytuhnu na měsíce, předpokládám že potom se pustím buď do Lost Judgmentu nebo Y0.

NAGASAWA: Ano, tailing mise jsou zlo. Facku za každou z nich tomu kdo to tam nacpal.

Legend průchod byl naprosto v pohodě, žádný velký komplikace až do kapitoly 10 nebo 11, kde je 30ti minutovy segment obsahující 5 boss fightů kde se nedá hra uložit, silenost.

Do Judgmentu se budu vracet, protože se mi nepodařilo najít žádný solidní Mahjong na iPad a ta hra je fakt návyková.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    The Blind Swordsman: Zatoichi (5/11) Movie CLIP - Caught Cheating (2003) HD
    https://youtu.be/1UqJgV10-wE

Dice scéna ze Zatoichi s Kitanem
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw kdyby se ti nekdy Terzi zastesklo, tak na tebe ve ctyrce ceka tahle pani

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pro Terze

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nastenka platinovych kyodais updatovana.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :))) jo aniki Lopik ma ze dvojky! to si pamatuju i ja! asi proto, ze sem mu delal obrazek. mel sem mu ho vrznout na nastenku! jinak samozrejme Terzikovi gratuluju!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Ouuuuu no tak to jsem kompletne vytesnil a posouvam tím pádem Terze na pozici druhyho oficiálního držitele platiny :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Tak jsem s tou svoji platinou z Y2 aspon neoficialni :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak oficiálně prvním držitelem platiny na nyxu ze série Ryu Ga Gotoku se stává, chvilka napětí - TERZ a to za Judgment. Nejenom, ze zvládl 100% pod osmdesát hodin, tak sfoukl New Game Plus na povinnou Legendary obtiznost za sobotní odpoledne a tím pádem je platina, kterou má celosvětove 0.5% hráčů zatraceně zasloužená. Gratz!

[TERZ @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: Když jsme u Udonu, tak jsem včera zjistil celkem vtipnou věc. Už par týdnu beru český ramen a udon nudle od cesky party @tydlenudle a včera mi kamarad píše, ze je to projekt Mike Trafika, dje formace PSH

≋M≋I≋K≋E≋ ≋T≋ on Instagram: “Mám tu něco pro lidi co vnímaj gastronomii stejně jako já, tedy nejen jako naplňování životní potřeby, ale jako součást kultury. Čerstvá…”
    https://www.instagram.com/p/CYtaAQWN88r/?utm_medium=copy_link
    TAP
    TAP --- ---
    NAGASAWA: tak špajz už na to máš snad vybavenej, šup šup. pohankový nudle vyválíš s prstem v nose
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: Koukam na to. Achjo tohle mi nedělej. Teď si to budu muset doma vyzkouset, jako 90% menu a receptu z cely serie a jsem za to rad, pac jak člověk inkasuje mindfuck situace ze hry a mozek tak dostává úplně nový podněty, tak je stejne tak fajn, nechat se šokovat sérii novych kombinaci v jídle, ať už je to meloun v reimen, anebo soba nudle v housce na hot dog hehe

BOBESH
    BOBESH --- ---
    TAP: lol! i ty kocky stejne! ja mam z ty treti na popelnici videt jen packy :D
    TAP
    TAP --- ---
    BOBESH: počítám, že je PO i zamejšlenej. tuhle jsem si někde dával edamame fazolky s chilli, udon s hovězim a na závěr jsem dostal žlutej meloun, co jinak nejim, a byla to pecka
    btw, tenhle kout mám vyfocenej z Kiwami, koukám, že tam vyměnili jeden plakát

BOBESH
    BOBESH --- ---
    TAP: dost dobry!

chjo! ja sem v tomhle hrozna konzerva a bojim se zkouset novy veci, takze treba ten meloun? bych asi vynechal a nebo dal samotnej pred/po :))

tak tema zvirata se vlastne misi i s jidlem. tak davejte oboje! :)
    TAP
    TAP --- ---
    #yakuzabezkontextu
    začnu zlehka, myslel jsem, že je to wtf screenshot, ale prý to existuje a jmenuje se to Morioka Reimen, letní studený ramen ze Severní Koreje

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    *weeb = japa nerd

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam