• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tady este taky mensi opacko z osloveni! :) BOBESH
    TAP
    TAP --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    tohle se dost mozna hodi na pochopeni rady vtipku, ktery operuji s vekem a oslovenim. Specialne v Zeru je na KUN pripone postavena komika

Using "San," "Kun" and "Chan" When Speaking Japanese
    https://www.thoughtco.com/how-to-use-san-kun-chan-4058115

Kazuma-Kun

Less polite than "~ san", "~ kun (~君)" is used to address men who are younger or the same age as the speaker. A male might address female inferiors by "~ kun," usually in schools or companies. It can be attached to both surnames and given names. Additionally, "~kun" isn't used between women or when addressing one's superiors.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP
    TAP --- ---
    tak jsem včera bádáním došel k tomu, že Kazuma je vlastně křestní a Kiryu příjmení. this changes everything

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: mne sa Ti tak zda ze som sa chodil od zaciatku krmit do restauracii a skumal som kde co maju ked som hladal nejake quest items.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mam ji cvakloou! ta byla vyborna! a fesna! :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno ale zapnul jsem znovu Zero s tím, ze si najdu questy, který jsem minul a teď jsem natrefil na Passport to pizza s ilegal pracovnici, která neumi moc jazyk, si plete P s B a vsechno nabere obrátky, když řekne, ze potřebuje “Bizza”, aby uživila rodinu a Kiryu usoudí, ze je to sice trochu weird, ale pro tu pizzu ji zajde… Mno… asi tušíte, jak to dopadne a ja si říkám, ze si to Zero zahraju snad komplet znovu, protoze se u toho zase smeju nahlas, jako blbecek.

Yakuza 0 - Substories: Passport To Pizza
    https://youtu.be/2Y0m-DnOdms
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: Je možný, ze te to v první kapitole vedlo mimo restaurace a odemkly se později. Už si to přesně nepamatuju.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: jj a na mape stiskni trojúhelník a ukáže ti to seznam všech podniku atd
    TAP
    TAP --- ---
    ZUULUU: k většině podníků s minihrama tě myslim tak či tak zavede hlavní příběhová linka, klid. ale myslim, že na první karaoke jsem v Kiwami taky narazil asi v předposlední kapitole.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: Sedmicku neber. Teď mas rozhodne co hrát a jak se k ni za rok dostaneš, tak bude stát tři stovky.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw Y7: Like a Dragon je za polovinu, tj. za 750,-
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mno prej cca 70 miliard. Bethesdu predtim udelali za 7,5 :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: kdyz to natoci Japonci, tak to bude v pohode.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tos napsal dobre! vime jak to dopadlo treba s Bebopem :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam