• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ahaaaa

LOPIK
    LOPIK --- ---
    100% fake Kiryu cosplay - k nerozeznání

BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Kamurocho love story! (ča ča ča)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    dalsi ze serie "skoro" :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Skoro :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Aaaaaaaach
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: ty děláš tomu DLC lepší reklamu, než by RGG zvládlo samo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    V Lost Judgmentu nás s Kaitem čeká i nová Waifu

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jo mas pravdu. ja to spis jen tak zbezne sesumiroval. blby je, ze ac mam na ps4 4 ovladace. zadnej uz neni 100% funkncni :D tak uz je to trochu trapeni a novej uz se mi k tomu kupovat nechce.
    s tim GT7 sem se taky divil, co na tom lidi tak ohromilo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: hele GT7 jsem si poridil a.... no... souhlasim s Kofilou a jeho komentarem z PS auditka. Je to mirny rozcarovani. S tim bych za plnou palbu moc nespechal. To si radeji odloz love na Kaitoooooooo-saaaaaaaaan.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno ale uz bych si dalsi Yakuzu fakt zahral, specialne po vsech tech Elden Ring / Sifu nervydrasajicich divocinach. Jinak v patek vecer zapnu Twitch a odjedu Sifu na zatah s tou mandarinskou cinstinou, kterou jsem vcera testnul a se kterou to konecne pusobi, jako hong kong wuxia film - kdyz jsi psal, ze jsi gameplay vzdycky prosvihl. Od osmi do desiti.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to sem potreboval "slyset" :) takze to mame: Sifu, LJ, ER, GT7 a digi PS5. mno! to nevim kde na to vsechno vemu :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: klidne bych to rozjel na ctyrce a kdyz sezenes petku, tak je upgrade na next gen verzi free.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jo rad bych! at mam cistej stul. dvojku beru! jen nevim estli cekat na ps5 nebo jako co bude :/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj koukal jsem, ze ti tam cinklo par trofeji. Zapři se a behem vikendu to mas dohrany. Dve tri kapitoly, zaver na sest hodin a mas hotovo a hurey na dvojku. Ta je tak super, ze ji das v tahu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja sedl v nedeli po delsi dobe k jednicce :)) dal sem tak tri hodky. desata kapitola. prijde mi ze uz vsichni vsechno vedi, kdo je vrah atd. ja pro zmenu nevim nic vo nikom a furt ne a ne konec :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: peknej clanek. no tesim se na to. bude to super. Kaito v Lost Judgmentu celkem nakladal, tak to bude prima. a zaroven s tim dorazim alespon tu rozpracovanou platinu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam