• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BD mam na Xboxu ve wishlistu, tak se na to snad brzo vrhnu
    How Yakuza: Dead Souls And Binary Domain Were Made By The Same Small Team
    https://www.thegamer.com/how-yakuza-dead-souls-and-binary-domain-were-made-by-the-same-small-team/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Ganbare!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja si pamatuju, jak me kdysi pri rozehrani rozhodil typek s parukou! tohle by me posadilo, ale byl k tomu i super ten side quest!

4-6 rikas...pffuu! to sem podcenil ten svuj odhad! :) mno kdyz k tomu sednu dnes kolem 17.h to bych mohl na desatou snad zakoncovat!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No presne. Potkat neco takovyho bez kontextu musi byt celkem mindfuck. Kazdopadne gratz k tomu, ze jsi kopnul do vrtule a řítíš se do finale. Dneska to padne? Jinak zaver je tak na 4-6 hodin spis, tak hlavne nezacinat v deset vecer, kdyz jdes druhej den do prace, jako se to povedlo mně.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pak si to straduju ulici a...Nani?! :))
    to byla fajn vzpominka! by me zajimalo jak na to reagovali lidi, co nehrali Yakuzu, ale takovejch asi moc nebude :)

btw vcera mi to psalo Final Chapter, tak dneska sem pripraven na 2,3 intenzivni hodiny. uz bych mohl doklepnout!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nevim jak Saori-san, ale ja si to uzival jak tuhle pan Kido! :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja vcera zas po delsi dobe zavital do Kamurocha! :D

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: a Kenzan a Ishin! ;()
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: its because he didn't have dead souls
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: hayai yoo! ojisaan!
    BOBESH
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE
    GEE --- ---
    Sidestory failed my friends. Naše malá na Krétě ztratila medvěda, co s ním usínala prakticky od narození. A ze prý mám ulovit jednorožce.Nahazel jsem do toho pár eur,ale je to marný.Po 200 hodinách bych čekal lepší výsledek

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj je to tak.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: hezkypekne!! jen to vypada, ze to sou spis jrpg nez rpg vylozene?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A první místo získává…

The Most Interesting Protagonist Names In RPGs
    https://www.thegamer.com/most-interesting-rpg-protagonist-names/?

Never before has there been a name that better encapsulates a character's journey. If you don't know, Ichiban literally translates to "Number 1"; as in, being the best. Unlike Kazuma, the series' first protagonist, who has the nickname "the Dragon Of Dojima", Ichiban is known as the "Rockbottom Dragon". It all works to help flesh out Like A Dragon's lead's identity.

Everything about Ichiban's quest is a struggle. He has to claw his way to the top. This is why his name is beautifully poetic. It reflects everything he wants to be.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tyo tak z ty desitky mi chybi Kingdom Hearts, MG Rising a DMC :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Řekl bych, ze je Kuze v dobry společnosti

The Best Tutorial Bosses In Video Games
    https://www.thegamer.com/best-tutorial-bosses-in-video-games/?

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tomu naprosto rozumim. jediny, co ktomu muzu rict, ze sem se do toho poustel myslim dvakrat. vubec se mi nechtelo a prislo mi to slozity. nakonec se vzdy zadarilo a chvalil autory navodu za strucnost a vystiznost :))

bohuzel moje psp, uz jede pouze s pripojemym nabijecim kabelem. tudiz hraju jen v posteli nez du spat. tzn. probouzim se v pulce noci s psp prilepenym na xichte :))

zkousel sem prave rozjet tu dvojku, ale je to presne jako s yakuzou na velkejch konzolich! nekecam pul hodiny uvod. na psp! me rozsekalo :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Na brick jsem linej :) To je jedinej duvod
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam