• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    CROME
    CROME --- ---
    NAGASAWA: Hmhm toho jsem se bal:(
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mě ten management bavil. Sice tu cast inkasovani zisku, kde se musela dret R2 byla zbytecne dlouha, ale ten viteznej potlesk a rozstrileni akcionari byli fajn. Hlavne management doporucuju dorazit kvuli jednomu skillu, kterej za to dostanete a desitkam milionu pro upgrady.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    CROME: Na prachy to ani neni. Delas to jenom kvuli klasickemu trope - optional team member is better than the team member at home :)

Jinak opruz, no asi zalezi na tobe.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    CROME: Jestli nejedeš na platinu, tak to můžeš klidně přeskočit.. Je to asi nejlepší na peníze, ale ty ve výsledku taky moc nepotřebuješ..
    CROME
    CROME --- ---
    NAGASAWA: Btw ohledne susenkoveho imperia, je nutne to nejak resit, tahle ekonomic sim cast me strasne moc nebavi, pravda, ze se me neustale nedostava penez, je to vopruz?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    BOBESH: Ano symbolicky toho, ze ho hodili do sveta civilisty bez zachraneho kruhu.

I primo v 7 uvidis sceny s kratkymi vlasy jako signal toho ze neni civilista.

U Kiryu to byl bily oblek.

Je to jenom dalsi hint na to co se asi stane priste :) zbytek by byl asi velky spoiler.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: kdyz mu to vycita Nanba, tak to musej bejt hodne spatny podminky :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj přesně. Afro mělo v tom jeho “zkurvil se mi celej život a zkurvili mi i účes” stylu svoji logiku. Teď už to bude podle vseho o něco vážnější Ichiban. Kazdopadne podle zaberu na monitor ve studiu mu v jedny scene Nanba vyčítá, ze žije v hroznejch podmínkách, tak nejspis miliardy z businessu v rýžových susenkach vyletí oknem a Ichi začne zase od nuly.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to afro bylo takovy symbolicky. ted to vypada trochu Kiryu style
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pokud byste se chtěli mrknout do Naha na Okinawě, kde se odehrávala Y:3

This is Why I LOVE Naha Okinawa
    https://youtu.be/QjRa3n6jVKQ
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: hah ten gif je presnej. Pise se: “Myakumyaku,” describes the situation in which something is passed down continuously.

It was picked to show hopes that wisdom, technology, history and culture of Japan will be passed on to future generations uninterruptedly, according to the Japan Association for the 2025 World Exposition.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    to by me zajimalo z ceho to vzniklo :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Přišli vám maskoti typu Onomichio, případně Kamulop v Yakuze trochu zvlastni? Buďte v klidu. Tady je oficiální maskot pro Expo 2025 jménem Myaku-Myaku

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ona je to nejspis moje chyba, pac RGG & Nagoshi se tvari na fcb coby komunita? Maji stejny logo a vizual, jako RGG, tak mi to nejspis splynulo. Mrknu na podrobnosti.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: se psalo, ze sel k cinanum. chapu, ze jim tam do toho bude hazet vidle, ale takhle je to teda ofiko? Jakoze "RGG A Studio Nagoshi" :)

sem zvedavej na ten soubojovej system. ty tahy zkousnu, ale treba dyz sem ted u terze videl to vybirani akci pres ten nekolikaradkovej seznam...no ale zas to bylo prehledny, pac tam tech skillu je hodne
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Druha polovina videa je z RGG. Podle infa se bude osmička odehrávat v jiném městě. Těžko rict, jestli komplet, anebo částečně.

とんでもないことが決まりました
    https://youtu.be/5BZpiZ3HrCA
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw RGG si změnilo na fcb název na RGG & Studio Nagoshi World, takže podle všeho je Nagoshi porad ve hře, ale pod vlastni značkou. Sugoooooooi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Říkal jsem si, jak to bude mít Ichi s účesem…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam