• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: chmmm ja zas videl nejaky gameplaye a prislo mi to az moc sterilni....to uz nebylo cistoucky

konkretne cca 2:35 scena na moste. toe teda hukot! to i na ps3 by bylo moc imho! takze co se tyka grafiky mam obavy aby to nebylo az moc zacisteny. ala Demon Souls jak si psal. mno a pak me mrzej spis ty zameny charakteru :/ jinac spis nez vic vysvetlovani cekam, ze neco treba vypustej.
    10 Minutes of Like a Dragon: Ishin! Gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=NsDNe6Aimhw
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Bude to super. Změny budou spis kosmetický. Kazdopadne obavu mám z toho, ze půjdou až moc na (Ha)ruku západnímu publiku, kdy budou mít pocit, ze nám toho musí až moc vysvetlovat a osekaji klasicky japonsky folklor věci, anebo je budou obsáhle vysvetlovat. Uvidime. Kazdopadne o ne strach nemám s tím, ze by to dopadlo nějak zle.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jako jo no. klido bych si dal obe verze, kdyby byla puvodni prelozena. sem trochu pesimistickej :/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Krájení daikonu bude moje nejoblíbenější minihra
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    On ten Ishin remaster vlastně nepotřeboval..

Původní screenshoty

BOBESH
    BOBESH --- ---
    Like a Dragon Ishin! Wins Japan Game Awards 2022 Future Division Award!

Cg!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Tap má zrovna pustenej stream, tak tam skoč a třeba to vokáže
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo a u 2! pane Tap a vsici ostatni. jak na to fotografovani? :D ja nejsem schopnej slozit vetu! neni tam nejakej figl s barvama textu treba, nebo tak neco?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: presne! :) no aspon sem dodelal predposledni substory. pak uz cekal pred Serenou pan v cernejch brejlich s pozvankou na mejdan u pana Amona. vzhledem k tomu, ze mejdany s nim vynechavam uz od prvniho dilu, tak zatim vyckavam :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Ještě že tak, ale u nich jeden nikdy neví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Yakuza Ishin Cutscene Comparison
    https://youtu.be/4V8h7tA2A_8
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw mozna deja vu ale vcera v 5 na me Haruka, at dem na ait hockey, sem z toho byl celej nesvuj! :D nastesti "stare" nefungovalo, ani kimono nesjizdelo, ale to mozna proto, ze sem hral tuzku
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jinak super, ze kuci doplnujou pred Ishinem! Ja taky! :)) Skacu mezi Zerem, 4 a 5 momentalne :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty ve tohle byl snad prvni "ulet" kterej sem nejak vyraznejs zaznamenal v ramci serie RGG, pac Judgment byl nejdriv moje prvni :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw remaster Ishin vyjde na den přesně po 9 letech

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nic lepšího už dneska neuvidíte
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Everyone is here! - Yakuza Edition
    https://youtu.be/IAgZgyg4rhU
    TAP
    TAP --- ---
    NAGASAWA: předem hlásím, že tento uměle vyprovokovaný závod je značně unfér neb mám Y0 a Y1 už dávno hotovou a taky protože nemám proti Terzově patentu na platiny šanci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam