• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ishin ma na Twitchconu demo. Kdyby poslali do sveta hratelnou demoverzi, jako tehdy u Y6, tak by to bylo skvely

BOBESH
    BOBESH --- ---
    TAP: chmm ja bych mel mlcet, pac nejsem schopnej ani rozjet a dojet Kurohyou 2 (spin-off) na PSP. natoz pak neco rozjizdet na mobilu :/
    TAP
    TAP --- ---
    BOBESH: šmrdlačka hrozná, ale nechtělo se mi řešit emulátor na PC, stejně jsem tam jen tam nakouk. ale kdyby to člověk chtěl brát vážně, tak připojení Dualshocku k androidu není problém
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TAP: dobre ty! na mobilu! me to smrdlani na displeji moc nejde a neba, ale dobry vedet, ze to de! :)
    TAP
    TAP --- ---
    BOBESH: já jsem nedávno právě PS2 Yakuzu právě pustil na emulátoru na telefonu (AetherSX2, jako, wow, doporučuju) a ten anglickej dabing je další levej bizáru. Zní to jak nějakej fanouškovskej počin stvořenej na koleni v ložnici, když to srovnáš s japonským standardem remaků, co máme najetej.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw kdyby chtel nekdo kostnout puvodni Yakuzu, tak asi lze
    https://twitter.com/sylwahan/status/1540667739706167303
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VITEKK: jj ona to bude jeste solidni divocina. Hlavne nezapomenout ukladat v telefonnich budkach a vsechno postupne pujde samo :) Kdyby neco, ptej se.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    mi melo napovedet uz to uvodni karaoke, kdy sem cekal neco slow eventovyho a ne ze budu hned zkraje zbesile solovat na kontroler :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Kuzeeee!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VITEKK: Yakuza je casual oddělávání čudlíků :)

VITEKK
    VITEKK --- ---
    zacal sem jakuzu0 a asi po patnacti minutach sem najednou musel vykostit asi tricet frajeru a hned po nich jakehosi Kuzeho kterej mi daval strasnou cocku, sem myslel ze to je cely spis takovy causal a ne ze na tom oddelam cudliky..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: dekujeme ceske studentce v JP! ja se priznam, ze uz to moc nesleduju, ale pana Shoji Morimoto na twitteru porad joo. ma tam dost podobny :)
    https://twitter.com/morimo_t?s=20
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jeden kanál pro Bobese od český studentky v JP

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: to mi pripomnelo Kofilu, kterej si u me listuje galerii v PS4 a vydesene rika: "ty mas giga screenshotu z Yakuzy?" Ja: "no...." Tezko se nekomu vysvetluje, ze to je generator bizarnich vyjevu, ktery proste musis típnout a ktery jsou bez kontextu jeste lepsi. Pekna prace a gratz k dohrani.
    TAP
    TAP --- ---
    Taaak si dáme ranní sérku Kiwami 2 out of context

TAP
    TAP --- ---
    BOBESH: wakata!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam