• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: No pekna prace a je fajn videt, ze to jde sfouknout relativne rychle, tak gratz a mas tam koukam poctivej report :) Ja tam nechal 4x vic casu, ale vis co ... auticka, reality, rande a vsechny vedlejsaky a divociny okolo to znasobily.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Jen pro pořádek - křížový report zde: [DEEFHA @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]

Bylo to moc pěkný, fakt díky za doporučení!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Sorry, pánové, nešlo to jinak. Moc jsem se teda o prodlouženém víkendu nevyspal a to tříhodinové finále bylo fakt už skoro nad rámec mé výdrže příležitostného hráče... Ale prostě jsem se musel dozvěděl, jak dopadnou všichni ti, kterým jsem přál aby dopadli špatně :-) Takže main story hotovo právě teď. Completion sice vypadá hrozně, ale na stovku stejně necílím a co se týče vedlejšáků, tak těch mám asi polovinu. Dám si teď chvíli voraz a pak je zkusím doobjevit. Protože tolik morálního ponaučení, kolik jsem si z nich zatím odnesl, to se jen tak nevidí! :-)

(Ale teda jestli si dám i nějaké další díly, to v tuhle chvíli nedokážu s určitostí říct...)

GEE
    GEE --- ---
    Jo,ja například zrovna vysetruju, kdo si udělal z kapříků sushi!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BOBESH: Jojo. Něco baví, něco ne :⁠-⁠)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    DEEFHA: hele a co auticka, sega herna, videa, telefonovani, hostesky, karaoke, baseball, sipky a ja nevim co este? :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: dekuji za optani! no bojuju :)
    po minulym vejkendu, kdy sem tam stravil 2x 2 hodiny sem z toho byl rozpacitej. nesednul mi grafickej styl, ani moc ta skola, ani nejakej demonickej svet.
    nekdy v utery myslim sem ale narazil na tuto sosku :)
    to sem si rekl, ze musim proverit a sel to znova zapnout! :D akorat se mi objevila i ve hre, tak ted tam mam cca 6 hodin. na styl sem si zvyknul, hudebni podkres je super, ale casu na to moc nemam. ne ze bych nemel cas na hrani, ale je ted toho nejak moc :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    DEEFHA: chapu. daj, ale z vlastni zkusenosti vim, ze uz se do toho cloveku moc nechce a bud skoci na dalsi dil, nebo proste jinej titul :) navic zde ze sidequestu ziskavas i kamose a ruznou pracovni silu treba na ty realitky atd. a este je to prdel :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BOBESH: Ono se to žene samo :-) Přiznám se, že nejsem úplně schopný rozeznat, ve kterém okamžiku se ta dějová linie posune tak daleko, že mě bude čekat hodina cutscén přerušovaných hromadami nepřátel ke zmlácení, samozřejmě bez možnosti si to někde uložit :-) A tak prostě jsem tam, kde jsem. Ale ty vedlejší úkoly se prý dají dojet i po finále, co jsem si tak zjistil, takže mi asi nic neuteče.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No a jak bojuješ na střední?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    DEEFHA: me prijde, ze to nejak zenete pane :) ale diky za info o progresu!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toe proste jejich. ja vcera taky narazil :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak jestli vám chybí surreal Yakuza vedlejsaky, tak tenhle film je 90 minut permanentního bizaru v naprosto stejným duchu a nedivil bych se, kdyby scenárista nepsal i pro RGG, protože ta podoba tam proste je včetně schovavacek

Turtles are Surprisingly Fast Swimmers (亀は意外と速く泳ぐ - Miki Satoshi, 2005) Trailer
    https://youtu.be/wNgXl7sSVsI

uloz.to s eng subs
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: Tak to delas v tom případě správně
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NAGASAWA: Když na nějaký narazím, hned jdu po něm. Tak nevím, jestli jen špatně nehledám... Prolézám všechny uličky, jsou tam zajímavé věci :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: Neflakej ty vedlejší příběhy :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Yakuza 0 progress update: 23 hodin, kapitola 10, trošku se to rozjelo :-) Reality nebaví, kabaret baví, cat fight baví moc :-D Většina vedlejších úkolů je taky zábavná, i když trochu repetitivní. Začínám být zvědavý, kdy a jak se ty dva hlavní příběhy konečně protnou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam