• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: souhlasim!! kez bych mel tak silnou vuli! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: imho je dobry do toho vlitnou, nedivat se nalevo, napravo a proste si to s tou partou prozit a dohrat na zatah.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mno! takze takova mensi cvrtletka! slusna cesta do hlubin studakovy duse! :))) moc diky! musim si to nejak zacit davkovat a mixovat s tema ostatnima vecma!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ajo tak :) hele mně to vyšlo na covid. Začal jsem mám dojem v listopadu 2019 a končil jsem na přelomu zimy a jara 2020. Jinak bych na to tolik času asi neměl a hrál bych to půl roku.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tohle sem presne nemel na mysli, ale i tak dekuju!!! :))

nebejt ostatnich veci, tak priznavam, ze tomu prichazim hodne na chut! a uz lehce rozumim, ze je to tak oblibeny a uznavany!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Koukam, ze Gee mel nejakych 110 hodin, Tap 160 a ja lehce pres 200 pac jsem se snazil vymaxovat vsechny Persony a jejich mutace.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty ve 20x... btw jak dlouho jste to hrali? myslim jako v ramci rocnich obdobi :)) s tim jak do toho micham plno jinejch titulu to vidim, ze budu koncit pristi rok na podzim :S
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No vidíš, tak ještě 20x tolik času a budeš mít pomalu hotovo. Ganbare.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak tutorial mam za sebou. cas zatim 11 hodin. mno uvidime! ;))

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JAACOB: jasny to chce cas. prave to prirovnani k Sleeping Dogs a GTA je od lidi, kteri to nehrali dost zavedejici. Je to proste vizualni novela, ktera se strida s beat'em'up stylem, totalnim bizarem, food a vsim moznym fetisismem, zavody na autodraze, zapasy holek prevlecenych za brouky a podobne. Proste klasicka bezna japonska hra a kdyz mas smysl pro zvrhlej a bizarni a absurdni styl humoru, tak budes naprosto spokojenej.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    bohuzel pro me/nas neznamy imo

Like a Dragon 8 Will Star Utamaru from Rhymester & Risa Unai
    https://twinfinite.net/2022/11/lika-a-dragon-8-utamaru-rhymester-risa-unai/
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    NAGASAWA: faktem je, ze za to, ze jsem to rozehral, muzete stejne vy, mozna hlavne ty! Delate rozvedciky po ruznych auditkach - co hraju, screenshoty, nextgen, tak to cloveku vleze pod kuzi. A kdyz jsem teda ve stredu koukal na steam library a stare nevybrane humble bundly, usmala se na me Yakuza a vedle toho jeste tebou do nebe nedavno vychvalovana Valkyria. Nakonec jsem sel do Yakuzy - napadlo me, ze jsem si docela uzil Sleeping dogs a ze musim zjistit v cem je ten zakopanej pudl!

Sleeping dogs to teda uplne nejsou a ty prvotni rozpaky jeste trochu prezvykuju, ale zaroven me story docela chytla, tak mi dejte jeste chvilku, at to prokopnu poradne... ;)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Tak jest. Btw. abych navázal - včera jsem skolil Finance Kinga, takže o prachy už nemusím mít starost. Tahle storyline byla vypečená! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JAACOB: No cau. Zrovna jsem si vedle v auditku rikal, ze se tam doporucuje Yakuza a nejsem to ja :) Mission Accomplished hehe. Hele jasny. Pro nas to byl taky iniciacni dil. Pohodlnejsi vstup do RGG sveta je imho pres Judgment, kterej neni tak "silenej", ale Zero poslouzi moc dobre. Kazdopadne jak psal GEE - vydrz. Zacne se to lámat kolem 4-5 kapitoly. Pocity jsme meli jako ty, uplne stejny a taky jsme si rikali prvni tři akty "co to kurwa hrajeme" a jak jsme dopadli... Vlastním auditkem a třemi lety s Yakuzou.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JAACOB: za me urcite. taky jeden z top titulu.
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Tak zdravim mistni osazenstvo. Posledni dva dny jsem se snazil Yakuzu odpanit - viz muj post: [JAACOB @ co zrovna hrajete ? a jaky to je?]
    Napadlo me se jen zeptat, jestli je podle vas Yakuza 0 dobrej titul pro vstup do serie?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    DEEFHA: :D diky! ja ted dumal a furt v hlave: "use your destruction" :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam