• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: to s tebou musím souhlasit, ta Haručina dancing minigame byla celkově imho lepší
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: tady budu za vyvrhela, ale teda zatim musim rict, ze se mi lip tancovalo a koukalo na Haruku, nez Yagamiho...
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    proč furt nejsou ve slevě Kaito files, sakra?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: absolutne. Skola byla naprosto nejlepsi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: dekuju! prave,ze nevidim zadnou vyhodu. jako od 21/2 si vemu asi par dni volno, at se toho poradne nazeru. tady pak bude ode me asi pekne nablito, tak upozornuju predem! ale dam si bacha! ;))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: tanečky ftw!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: podle me ta cena bude porad stejna a max prijdes o tech par bonusu, jako jsou skiny na mece atd. Ja osobne uvidim a tyden pred vadanim, jestli brat preorder nebo ne, pac tam budou udelatka, ktery mirne zjednodusi hru a to moc rad nemam. Mel jsem takhle preorder bonusy pro Judgmenty, kde byly vsechny ty ruzny pomocny ultimatni lektvary a i kdyz jsem je nepouzival, tak jsem porad vedel, ze muzu a trochu mi to kazilo dojem ze hry.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo sem se chtel zeptat na ten pre-order Ishin! ted je za 1600... dyz to vemu treba az v den vydani, tak to bude drazsi myslite?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak stastnej a veselej

BOBESH
    BOBESH --- ---
    !
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vcera ve vlaku :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Ford Prefekt: perfekt
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Prefekt a jsem zvedavej vedle na dojmy
    GEE
    GEE --- ---
    Tak Judgement bychom měli. Vic se rozepisu do dohravaciho klubu,ale jak jsem se Yagamiho trochu bál,tak jsem ve finále moc spokojenej. Je tu to skoro rok,co jsem dostal Y6, takže jsem si Kamurocho zase užil plnejma douskama

BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo a ten prvni obrazek je zrejme Shinji

BOBESH
    BOBESH --- ---
    https://twitter.com/ryugagotoku/status/1607307959843033089?s=20

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: Tak jsem to dokoukal, je to tak nejak chapter 1 hry :) Ale tesim se na dalsi.
    MISEC
    MISEC --- ---
    Na Vianoce sa tesim na Lost Judgment, medzi tym dorazil Judgment do pluska, tak skusam, patram, sledujem a neviem co skor hrat:).

CROME
    CROME --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam