• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: hele klasicky ty styly stridam. zatim mi prijde, ze dostavas barevny orby tak nejak smysluplne a default orby se taky dávkují celkem rozumně, tak stejne vylevelujes vsechny styly plynuje. Zatim ale pouzivam vsechny podle situaci - klasickej frajer na konci chodby je pruchozi akorat strelbou atd. Jenom to plynuly stridani stylu ve fightu dost vázne, kor kdyz to porovnam se Zerem, anebo Judgmentem. Tady se musis na chvili zastavit a prepnout styl. Tohle by mohli patchnout spolu s kamerou.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: s kamerou si mi pripomnel, ze mi tam chybi takovy to vycentrovani pres L2 ve fightech. musim se dycky tocit pravou hobou
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: hele doporucuju projit tipy napovedu v options. ja na to prdel, rikal sem si vystacim si s ctvereckem, trojuhelnikem. nehraju Yakuzu poprve! jsou tam vystvetleny ruzny stance protivniku, coe vhodny na koho atd. .)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: rozhodne by mohli poladit ovladani smeru kamery.

LOPIK: Ishin obtiznost je pres DLC Shinsengumi Complete Pack coby instant unlock
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ishin jsem si tam při startu nějak nevšimnul, to ale bude pro nějakou NG+ asi ne? Jako co si budem povídat, když mně tam někdo víckrát vydrtít, tak mi to píše jestli nechci jít na easy, ale uvidím jak dlouho to vydržím - až potkám nějakýho pořádnýho masiče, tak mě to dost možná přejde :)
    Přemýšlím teď jak to hrát, jestli se naučím a naleveluju třeba jen ten meč - z toho dema jsem se bál, že to bude hroznej zmatek ty boje, ale takhle od začátku to jde i nějak rozumně ovládat..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: by pak mohli prodavat ten merch i samostatne... :/

btw na twitteru uz sem cetl, ze chystaj patch na Ishin!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOZLIKK: no to mi pripomina i sezeni u Monster Huntera! oni ty japonci maj pomalu v kazdy hre, jak je jidlo dulezity a jak musis furt nekde jist, ale v realu pak skucim hlady! :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: hezkypekne! a na legend! ta Ishin! obtiznost nesla? ja jedu klasicky normal. sem po 30 hodinach v 5. kapitole a na par bizaru sem narazil, ale jak uz je clovek po tech vsech dilech votrkanej, tak sem si to sam pro sebe musel dosvedcit!! :D "Bobe, tohle JE bizar!"
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Legend? Pa-ne-bo-ze. Kdyz jsem tam videl jeste obtiznost Ishin, tak jsem si rekl nene a klikal na Normal a i tak dostavam pres drzku. No tak s legend to kazdopadne rovnou zplatinujes ne?

KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    BOBESH: v Judgementu je pouze takova zvetsena fotka z jidelniho listku, bez kompozice na stole. .) takhle si pamatuju ze to bylo v "O", mel jsem z toho vzdycky hlad. :/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: sice to asi nebude tak kvalitni textilie, ale bral bych vsema deseti!!!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak se hlásím nazpět - Ishin jsem koupil včera v noci, nezklamalo to vůbec, jen to ovládání je trochu janky, ale to se podá. No zas mám na pár týdnu co mastit :-)
    K bizárům jsem se zatím nedostal - nechci zahanbit Kyriu, teda vlastně Ryumu, takže jedu na legend obtížnost a už první mikroboss trochu potrápil, takže to zabere čas..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Tahle edice by byla pro tebe jak dělaná viď

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: na to asi radsi koukat najedenej :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: To jo. Co už. Každopádně ohledně jídla z téhle éry je fajn mrknout na tuhle slaďárnu.

Japonská kinematografie on Instagram: "A Tale of Samurai Cooking | Bushi no kondate | 2013 Režie: Yûzô Asahara Žánr: Drama | Historický Délka: 122 minut Film, kde padne: “Umai!” častěji, než od ohniv...
    https://www.instagram.com/p/CmZXQ5AtFWf/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    v RGG se dozvedeli, ze mame 2 novy "prirustky" ;)) uzivejte!!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno takhle sme si tu zpivali cca pred dvema lety :)

https://twitter.com/yokokuyama/status/1466448102081114115?s=20
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    skoda, ze to takhle neni v Ishinu. tohle je myslim z Judgmentu

BOBESH
    BOBESH --- ---
    KULA: s tim zranim sem si vzpomnel, ze Kiryu vlastne v 6 chodi do toho RIZAPu! a pak ma zrat, co mu predepise ten trener ci co! to sem dycky hledal vhodnou restauraci, dal si zradlo a stejne to nebylo vono! :D

bacha na ty cutsceny, nebo progresy v pribehu, casto to je treba na dalsi hodinu cutscen atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam