• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ze skupiny Dark Souls Seathposting - Scholar of the violated Terms of Service

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mimochodem pokud byste si chteli dat na 25 minut pauzu od miniher v Ishinu a mrknout se na vybornej filmovej kraťas, kterej si odnesl cenu poroty z festivalu Sundance, tak mrknete na odkaz, kde je kompletne k dispozici. Proc to pisu? Kvuli minihre, IRL minihre, ktera se tam objevi a ktere se rika kingyo-sukui tj. nabirani zlate rybky. K nabirani slouzi naberecka poi, ktera je z papiru a tim padem se ve vode s rybkami pomerne rychle rozmoci. Tahle minihra se hraje od roku 1810 na letnich festivalech a nejspis si ji tim padem vyzkousel i malej Ryoma Sakamoto.

Ctyri holky v období vzdoru vs jeden letní večer / 27 minut

Sundance Winner: And So We Put Goldfish In The pool
    https://youtu.be/pn21p2z55so

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj souhlas. pricetna recenze
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: vcera sem na to koukal. myslim, ze to rekl dobre
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Obávám se, že Ishin se pro mě stane další Yakuza 0 - tohle prostě nejde nehrát úplně do konce.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Recenze Like a Draong: Ishin! Remake, skvělé hry, který se ale tváří spíše jako HD remaster
    https://youtu.be/Bg5bFlJAMM0
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nejvic me asi momentalne stve kamera a ze absolutne neumim Buyo!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: slusne si to prolitnul! :O
    btw dle toho tvyho prozrezni LOPIK si nejsem jistej, estli si to tu procital. tak jen pripomenu, ze sme tu psali i ohledne doporuceni filmu se Shinsengumi tematikou, kdyby jsi mel jeste zajem zabrednout ;)

jinac ja zatim takto:

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: Konecne jsem se k tomu dostal. Bozi :) "i can't believe i'm watching 3 presidents argue over yakuza games"

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: No dyť. Prdel je, že tam narvali i spoustu realnych postav do substories vcetne ruznych realnych spisovatelu a historickych ikon. Ze startu muzes potkat hnedle Natsume Soseki, kterej napsal nekolik zasadnich knizek vcetne knizky o kocce, ktera diky nonsalantnimu stylu vyjadrovani ovlivnila popkulturu az ke kočce Moně z Persony 5. Ja tam vcera potkal treba zase chlapika, kterej vychazel z Lafcadia Herna, kterej se v Japonsku ozenil a napsal znamou knizku o yokai strasidlech Kwaidan atd atd. Je to narvany tunou odkazu a kdyz je clovek trochu zna a ma nadrcenou popkulturu, tak je v permanentnim DiCaprio meme módu. Kiryu je v podstate takovej japonskej Forest Gump, kterej klasicky vsechno ovlivnil a vsem poradil (my víme, ze to fakt udelal)

LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: "Kiryu is a true champ he never loses anything, even virginity".
    A taky nikdy nikoho nezabil!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Teď tak koukám po Wiki a co je hustý, tak skoro všechny ty postavy byli i v reálu - stejný jména, funkce.. Scenáristi museli být asi na drogách, když to napasovali do tý hry - ta hlavní story je super, i na sérii mi přijde hodně nadprůměrná..
    Líbí se mi jak to vždycky úplně bezelstně naroubujou na ty "herce" i na to, že to je hra - Kyriu nikdy neubliží ani mouše a když tak má gumový rakety, musí potkat bossy jeden na jednoho i kdyby kolem sebe měli milion vojaků a tak.. no zase jsem se u toho tlemil jak debil, co to zas vymysleli, když přišlo nějaký rozuzlení - u Ishinu o to víc, že jde navīc o "skutečnej příběh".
    Jak někde vedle psal, že Tsushima jsou ty pravý samurajové - i na tu píšťalu zahraje v karaoke Hajime-san o level líp - btw. i ten je reálná postava.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: K ty trubce

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: A tak to je fér. Crafteni zkusím vymaxovat stejně, jako v Like a Dragon, ale tady mi bude ta slecinka v monterkach dost chybět
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Já měl akorát rýmičku, takže byl čas - cca 45 hodin...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Tak to jsi to vzal šturmem. Gratz. Kolik hodin to hodilo?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak hlásím dohráno - cca 60% komplet.. Dojmy jsou dobrý, jen teda některý ty "side" věci mi přijdou dělaný pro někoho se spoustou času, tentokrát ještě víc než obvykle - takovej limit break je tady úplně v nedohlednu i po dohrání a to jsem to nějak neskipoval, vylevelit crafting - to jde??
    Ryoma je stejnej trubka jako vždycky, proto ho mají ale všichni rádi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: "serioznejsi" jak kdy :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja hral vcera na schovku :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Vcera jsem ji potkal. Neserou se s tim :) Yakuza tak, jak ji mam rad i kdyz je Ishin diky historii celkove tak nejak "serioznejsi".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam