• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Mně se to vubec rychle dohravat nechce, protoze potom by me cekalo par zatracene dlouhych mesicu pri cekani na Y8 a Gaiden.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: uz! no ja to ted flakal, ale snad to do konce tejdne dojedu!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: předevčírem
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jinak teda doporučuju naučit se, co dělá u těch stylů R2-ka + pár základních combíček - bez toho se pár těch těžších fightů vůbec nedá..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: to byl ulet! :D to uz ses tam taky jo? si s tim pohnul!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: "We're getting shitfaced!"
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty komba musis otevrit.)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: taky mam ten dojem
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Navíc z toho nejsou ani expy, jestli jsem to dobře pochopil..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj zkusil jsem to 2-3x Nema zadny comba, tak je to takovy machani. Jeste tam mam ale z DLC dělo, tak to nekdy ze srandy testnu.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Já ho prodal někdy na začátku, pak už na něj nikdy ani nedošlo, když jsem sehnal jiný ty zbraně.. Brawler styl jsem celkově dost minul..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj primarne stejne pouzivam akorat klasickou katanu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ono to imho musis otevrit tema kulickama v urcitym stylu, jinak mi to neslo. ale stejne to pouzivam zatim minimalne
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak teprve vcera jsem zjistil, ze muzu pouzivat ten velkej sekundarni mec a dalsi speciality. Myslel jsem, ze se to odemkne nekde ve skillu a nevedel jsem, ze to je v brawler stylu plus sipka dolu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj prave jsem mel Ondo a rikal jsem si parada, ale moc jsem si to v tom stresu z ovladani neuzil. Dneska tam vlitnu za svý a trochu se to naucim. Jinak vzdycky kdyz u Karaoke a Buyo vidim v titulcich Ryosuke Horii, tak se mi vybavi ten jeho instagram ucet, kde fotí pivka.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tam mam samy faily! :D ale sou tam dobry songy. variace na samurai ondo atd.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    To si vecer snad i pustim, at se trochu dovzdelam

Nihon-buyo (Japanese Dance) TOKYO CULTURE LIVE STUDIO #13
    https://youtu.be/A1cD3hMmgOo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: mno vcera jsem straslive vyhořel na Nihon-buyō v subquestu. Kdyz na me vytasili dva ty diagramy, tak mi trvalo tak pet vterin se vubec zorientovat a stejne jsem byl naprosto marnej.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tu sem zrovna vcera do/udelal! :D tohle je Hanka! ;))

RPS este dobry, ale to potom je ujetarna! to sem zatim dal asi 2x a pokazdy ze sem moc brzo! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Msterious Woman... to bude nejaka pribuzna Sexy Madam ne :D Mimochodem vcera jsem trochu tapal, jak na kamen nuzky papir. To je taky solidni bizar.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja mel vcera ve hre hroznou chlastacku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam