• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: loni :) NAGASAWA:
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: nebavili sme se uz o tom? asi jo. je mi to nejaky lehce povedomy.

radsi bych ten serial, ale zkusim si udelat cas na ten celovecerak.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    nekosamurai Season1&2+SP opening
    https://youtu.be/cIDTGcVu1G4
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: serial je prej lepsi nez celovecerak, ale nevidel jsem, tak dej potom vedet, jaky to bylo. Tipuju, ze to bude sympaticka blbina.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: zlaty! diky!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: :O kocici samurai? du hledat, stahovat!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Solidni variace na Neko Samurai serial

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Šup s tím do dohravaciho auditka
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Tak když jsi odpálil Ichibana, musel jsem si otevřít Sanko Seika Niigata Shikomi Shio rýžový crackery. Za jednu / dvě kapitoly budeš vědět proč :) Taaak občas poreferuj.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Rozestup byl tak 5 minut :-) Prvni kapitola je za mnou a bavim se moc, pribeh je dojimaci, jen bude trvat, nez si zvyknu na souboje
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: rybareni slo samo. presne. jednou rukou hulim cigo, druhou mackam x ve chvili kdy zavibruje ovladac, ani nemusim koukat na obrazovku. to hodne zjednodusili, ale imo ve prospech toho prodeje v afterlife.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Na platinu staci dohrat hru na Legend prej pred poslednim savem, kdy staci prepnout obtiznost, tak to potom zkusim, ale neoveroval jsem to. Jo no ja tam vlastne porad "role playinguju" aniz bych to delal zamerne a mas recht, je to droga. Proste chci mit fajn vztahy se vsema a vsim v Kyo, tak se tam poflakuju a porad se neco deje :) kazdopadne vedlejsaky mam na 65%, tak brzy bude hotovo a pohnu se trochu z mista. Navic je to snad prvni Yakuza, kde se snazim o ruzny specialni pohyby, pac maji ve fightech smysl a bavi me na ne koukat. Jak jsem si myslel, ze fight zase klasicky trochu "odflaknou" coby vypln pri behani po ulici, tak me podezrele kazdej z nich bavi, kdyz probehne ciste.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: jo, ale většinu mám hotovou (kromě grindů), a jsem rád, že si můžu dát pauzu, protože to bylo jak droga.
    Vzhledem k tomu, že do platiny je potřeba dohrát hru na Legend, tak tenhle cíl vypouštím :-)
    Ale musím říct, že pár z těch věcí co jsou jinde grind (e.g. rybaření) mají v Ishinovi takový tie-ins, že to šlo tak nějak samo.
    A na rozdíl od ostatních Yakuza games jsem po Ishinovi strávil extra 2 hodiny na wikipedii, protože většina charakterů jsou skutečný hitsorický postavy!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak Ichibana si evidentně oblíbila i indická Bollywood produkce…

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: cha rikal jsem si, jak dlouhou budes mit pauzu mezi Cyberpunkem a Ichi. Padla prvni kapitola?

Jinak vcera jsem cetl, ze z pluska zmizi Shibuya Scramble, tak si ji s takovou snad potom budu muset koupit, nebo co.
    GEE
    GEE --- ---
    A já dodám, že můj pocit, že budu mít Ichibana rád se potvrzuje na 120%
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: ja doufam v tento vejkend! 10. kapitola
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam