• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TAP: trochu si muzes ubrat, kdyz ti bude stacit odehrat treba 1. dil jen jednou jako Kiwami. stejne tak 2. dil a koukam,ze 4 je tam taky jakoze 2x. Online u nas nejede, Dead Souls, Kenzan nemaj preklady a Kurohyo 1,2 jsou psp tituly.
    TAP
    TAP --- ---
    NAGASAWA: mám za sebou 4 a zbejvá... 18?! na-ni?

BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: to bylo super!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: :)) Nancy och Nancy
    GEE
    GEE --- ---
    Já si včera pořídil račího kamaráda

BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: same here! Anna z bordelu je taky cool, ale tahle je presne takova...ostra! :)

Hatta hatta!

a pridavam se tez ke gratulaci! nemam ted moc dobry obdobi, ale udelalo mi to radost i ten typ konzole! .)
    [TAP @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]
    LEFTY

ja sem to bohuzel vypnul minulou nedeli ve finalni kapitole, tak snad se nejak dokopu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: takhle si budu pripadat, az se mi podari trefit a aktivovat posledni zamknutou Revelation pro Swordsmana.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    výzdoba na stěnu pro správnýho fanboye

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ve filmu se loví chobotnice zásadně na děti coby na Top Grade Bait.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pokud byste si chtěli k rybaření v Ishinu pustit film o rybách, kterej je navíc sympaticky bizarní autobiografií ichtyologa a japonské televizní hvězdy Sakanona-kuna, kterého hraje herečka Rena Nounen (protože proč ne) tak přistál na uloz.to Ujetá atmosféra substories zaručena.

The Fish Tale (2022) Japanese Movie Trailer English Subtitles (さかなのこ 予告編 英語字幕)
    https://youtu.be/nmdgheHqsMU
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: ne, chtěl jsem jenom bond
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: btw makas na zlatym revolveru?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    taky chvili makala s yakuzou v hazardu

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj pripomina mi tim nekompromisnim pohledem a pramenem vlasu Lady Snowblood, respektive herecku Meiko Kaji.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    ostrá jako břitva

LEFTY
    LEFTY --- ---
    tohle je pro mě waifu Ishina, prostě.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    A blahopřeju Tapovi k dohrání trojky!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Tak jsem dojel všechny substories. Už asi dodělám jenom dungeons a max bond se všema, a odložim to.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj nejlepsi Ken
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam