• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Vlastně ne. Některý ty climax battles sem opouštěl s tím ze tohle nemůžu dát ale ve výsledku sem po pár pokusech přišel na to jak na to. Na začátku tancování na diskotéce, tam sem to chtěl vzdát ještě než sem začal, nějak sem tomu nemohl přijít na kloub. Jinak mě to bavilo všechno natolik, že sem věděl že to padne, včetně mahjongu, gamblingu etc. Byla to jen otázka času.
    A samozřejmě děkuju všem je to obrovskej achievment kterej zlevní chléb!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Terz: hele a byl v Zeru kromě kabaretu nejakej další moment, kdy jsi byl blízko tomu říct si - seru na to, tohle nemám zapotřebí?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Jasná věc. A co Ishin vlastně? Už padl?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: este pak updatnem Majima construction team!! ostudne sem dlouho neuaktualizoval
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: lol moc pekne!
    MISEC
    MISEC --- ---
    NAGASAWA: Blahozelam Terzovi! To som si myslel ze sa to neda dat :). Terzovi to asi nikto nepovedal :)).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak zítra s radostí znovu updatnu platinovou nástěnku :)

Gratz!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: XP celkem solidne sype treti dungeon v treti kategorii a stejne tak 1 vs 100 v Arene, kdy si boostnes damage pomoci karty a kosis to revolverem. V dungeonu to hodi v 37K na jeden run. V podstate to vyjde i na trophy pro "projdi vsechny dungeony 100x)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: NANI?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Zatím to jde

LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: povíme si to až budeš na levelu 60
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Plus jsem ještě mírně nervózní z komentářů v Majima posting Royale na Facebooku typu: mám platinu z Ishinu, ale kdybych tušil, jak strašný peklo to bude, nikdy bych se do toho nepustil.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Brnkačka. Až na tu kurtizanu a Buyo Buyo. Z toho mám lehký obavy
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: 100% completion je prostě grind. Jíst 200x v restauracích? Kurtizánu porazit na všechny obtížnosti? A hlavně, level 100????
    TERZ
    TERZ --- ---
    LEFTY: Tu ligu si dej, jak to chytíš za správnej konec tak je to pecka. Jel sem to tady s nagou a pár lidma na streamu, bylo to peklo ale bavili jsme se všichni perfektně, sledující mým utrpením a ja každým závodem co se povedl :D Respektive ligu dáš levou zadní, ale ty časovky potom, to bylo to správný žůžo.
    Hrál sem PS4 verzi, která měla 30fps lock a bylo to docela zlo. PS5 verze je údajně díky vyšším fps mnohem ovladatelnější a snazší což můžu částečně potvrdi díky PS5 Lost Judgment, kde sem to zfouknul celý i s časama za 2 hoďky.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: a co Ishin? Tam uz jsi celkem blizko no ne? Na legend prepnes tesne pred koncem, dungeony mas hotovy, tak uz by to melo jit relativne rychle.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    TERZ: jinak inspirován Terzem jsem se podíval, že bych si tu Platinu v jednom z judgmentů dal.
    Podíval jsem se na trofeje, co mi chybí, a zas jsem se na to vysral.
    Drone liga? Díky, ale ne.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    TERZ: ty jsi dobrej masochista.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    „Dragon of Dojima“ a „Dragon of Tosa“ společně

https://twitter.com/ryugagotoku/status/1651570577185062912?s=20
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    14/5 ma narozky :)
    セガ ラッキーくじオンライン『龍が如く』 祝 生誕! 真島吾朗