• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jo to byl stejne epic nastup! The Mad Dog of Shimano

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj o víkendu. Potkal jsem ho potom venku a zařval jsem na nej: “Gooooorooo Majimaaaaa”, jako v když ho vyhlásili v aréně s ohňostrojem. Nepokecali jsme pac tam bylo strašně moc lidi a rachot, ale smál se a byl to proste hardcore fanboy.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to bylo ted o vejku? zarval na tebe: "Kiryuuu-chaan!" ? :) kecal si s nim?
    kdyztak nahod fotky!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nani?

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    To si tak dávám na Animefestu dango a…

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mate inventář plnej papírových kapesníků? Tady je řešení.

藤田孝士 (@fujita__takashi) • Instagram photos and videos
    https://instagram.com/fujita__takashi?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Chm tak crafting si v Ishinu vezme na platinu podle Powerpyx v minimalnim zakladu bez chyb 5609 Ryo. Aktuálně mám v poslední kapitole 86 Ryo a Sanada dropuje 20 Ryo. Oukej. Fuck. To bude dlouhy.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Originální post

Baseball Czech on Instagram: "Japonci jsou nejlepší fanoušci baseballu na světě. 🫶🇯🇵 Nejenom že jsme od nich cítili obrovskou podporu při našem premiérovém World Baseball Classic v Tokiu, za což jim m...
    https://www.instagram.com/p/Cru8ZLvgsRN/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Úplně vidím, jak to tam Kiryu smolí…

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: lehce tam "podvadim", pac se to jinak neda. Vzdycky s kazdou novou objednavkou zmacknu options, naucim se kombinaci a pak to tam nasekam, ale stejne i tak delam obcas chyby.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Odpověď

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: já v Ishinu pokousejici se odemknout posledni swordsman revelation
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: a divine level k tomu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Uhádnete o kterou Yakuza šlo?

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    10 Ryo.. achjo

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Vlastně ne. Některý ty climax battles sem opouštěl s tím ze tohle nemůžu dát ale ve výsledku sem po pár pokusech přišel na to jak na to. Na začátku tancování na diskotéce, tam sem to chtěl vzdát ještě než sem začal, nějak sem tomu nemohl přijít na kloub. Jinak mě to bavilo všechno natolik, že sem věděl že to padne, včetně mahjongu, gamblingu etc. Byla to jen otázka času.
    A samozřejmě děkuju všem je to obrovskej achievment kterej zlevní chléb!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: kombinace myho syndromu "strach z dohrani hry" a ta nestastna udalost me k tomu zatim nepustila. ale ted mam tejden volno, tak to mam v planu! precejen uz mi chybi cca 2,3 hodky cutscen/gejmpleje.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam