• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    A byla by super k intru nějaké Yakuzy
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Jinak jsem dneska přišel na tuhle vypalovačku, klip mi velmi připomíná VR hru z judgementu
    Aimer「残響散歌」MUSIC VIDEO(テレビアニメ「鬼滅の刃」遊郭編オープニングテーマ)
    https://youtu.be/tLQLa6lM3Us

A kua šlape to!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE: hele, v Tokyu jsem seděl v Doutoru na ranní kávě a dovnitř vbehnul borec v takovým to "je to v zatáčce" prikrceni, ale záchod byl obsazen, tak chudák borec zoufale klepal a prosil (asi) aby si ten na záchodě pospíšil. Asi tři minuty. Je to tam evidentně topic 😀
    CROME
    CROME --- ---
    NAGASAWA: Vcelku nic moc, dal jsem tomu par hodin a odlozil. Podivny neresponzivni ovladani, prazdny ulice nic moc akce, hezky zpracovana architektura Tokya ale to je tak vse, jako horror to taky moc nefunguje.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Walking simulátor to úplně není - bojuje se tam, ale ty boje mi teda moc nesedí - kouzlíš na maníky, co jdou pomalu k tobě, pak ti dojde energie, tak běháš, abys jí někde dosbíral a mezitím kouzlíš na maníky, co jdou pomalu k tobě (zaím jsem teda potkal asi jen osm druhů nepřátel, ale vždycky to bylo takhle). Je to v plusku zadarmo, za vyzkoušení nic nedáš.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: chm chm... No uvidime. Dik. zrovna dvakrat tyhle yokai a strasidelny historky uplne nemusim, ale rikal jsem si, ze kdyby to byl walking simulator s trochou toho bizaru, tak to bude stacit.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Já to mám rozehraný a nevím no... Město je hezký ale dost prázdný, je tam tolik tý japonský mytologie, až je toho moc na můj vkus. Klasický FPS v otevřeným městě, kde běháš po mapě a vysbíráváš kraviny a rozhledny, kde ale moc nefunguje (resp. ani vlastně není) střílení a nic jinýho tam vlastně ani moc není - jsem relativně na začátku, ale nevím no..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Mimochodem jaky to je? Chystam se na to behem podzimu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: bude to na vsech platformach. na playstation prezentacce, tak bylo vse jen se znackou ps .)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    trochu mě znepokojilo "xbox, PC" v traileru, ale na linku jsou všechny platformy.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    takze 8, kde je Ichiban nahatej mezi "bilejma". nebude chybet Joryu, tudiz to pekne navaze. trailer super a velky prekvapko!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tady uz bez japonského znaku pro nekonečno s klasickou osmickou. Takže jaro 2024. Oukej.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Like a Dragon: Infinite Wealth
    https://infinitewealth.sega.com/?
    GEE
    GEE --- ---
    Ach ty japonský hry... Ghostwrite Tokyo

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA