• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Aha teď koukam, ze v Kiwami baseballu není tabulka. Ajajaj

Yakuza Kiwami 100% Guide : Batting Cages - 1600 On All Modes + Hitting 2 Panels With 1 Ball
    https://youtu.be/X_X0MaIoPgk
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LEFTY: Nevím úplně jak v jedničce, ale počítám, že to bude +- to samý - když jsem platinoval kiwami 2, tak jsem to dal prostě nějak na náhodu, nemusíš být žádnej velmistr.. Mahjong byl daleko náročnější + ten debilní baseball (tam hodně pomůže když víš, že ty míčky lítaj vždycky stejně a máš tabulku kam. Mám pocit, že to snad i podle něčeho poznat ve hře, ale už nevím podle čeho - smazal jsem to jako traumatickej zážitek z paměti :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    ale teď to zase na chvilku parkuju a půjdu jezdit do tundry ve Snowrunneru, to se vždycky vyklidním.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak teda Ghostwire Tokyo je vážně fajn. Je prima zase tropit neplechu okolo Kamurocha.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Jehe naprosto chapu. jj mrkni případně mám dojem na powerpyx návod k Yakuze 6 kde vypsali tipy na free shogi appky
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: víš jak jsem byl nasranej? V completion bylo "win a game without a takeback 0/1". Tak si říkám easy, měl jsem magic piece. A najednou tm přibylo win a game without a takeback 1/3" Tak uvidím, kolik jich bude.
    Ale shogi app, to mě nenapadlo, s tím to bude brnkačka
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Live-action cabaret club footage from Like a Dragon Gaiden

From the recent panel

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kazdopadne v Kiwami mam obavu budes muset pouzit shogi app co :(
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: ajajajaj Shogi. No tak snad pujdou sfouknout jednoduse tim, ze bude stacit nekolik vyher v tech studiich partii, kdy mas zadat akorat jeden tah na sachovnici v rozehrany partii. Alespon tak to bylo ve vetsine ostatnich dilu. Stacilo akorat kouknout na youtube a kopirovat 2-3 tahy a bylo to.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA:
    Amon
    baseball 3 úrovně
    karaoke
    climax battles
    a
    nakonec
    zkurvený
    shogi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: a kolik ti toho vlastne chybi do platinovyho finale?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    The Real-Life Kamurochō: A Yakuza History Lesson with Tokyo Vice’s Jake Adelstein - Game Informer
    https://www.gameinformer.com/feature/2023/07/03/the-real-life-kamurocho-a-yakuza-history-lesson-with-tokyo-vices-jake-adelstein

LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: no ty vole ono se to fakt mění podle kostýmu!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    :O
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: na to jsem koukal rano na RGG. To byla anejaka ta Anime Convention, nebo tak nejak. Spousta bizar cosplay, spousta podivnych fotek. Tak to ma byt.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Já vím že jsem objevil Ameriku, ale Ichiban má vlastně inverzní kostým
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    eng voice of Kiryu

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---