• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CROME: jooo musim postupne. Letos nevim co driv.
    CROME
    CROME --- ---
    NAGASAWA: Tak to si dej Great Ace Attorney chronicles, spin off odehravajici se ve viktorianskym Londyne, neprostej fan love letter s fakt hodne slusnym prekladem.
    CROME
    CROME --- ---
    BOBESH: Tak tomu rikam predcasny vanoce!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    dementi :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    moe oblibena pani :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: aha! tak to zni dobre! statickej text potrebuju! a kdyz sem jakstaks zvladnul Yakuzu, tak by to teda mohlo jit! dik za info!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Ace Attorney rozhodne vyzkousej. Tech textu tam vlastne ani moc neni. Ma to vibe Yakuzy s Judgmentem a je to trochzu lechtivy, trochu prasteny, ale priblblej usmev u toho budes mit permanentni. Poridil jsem trilogii konecne loni, mam vyreseny 2-3 pripady a hrozne rad se k tomu vracim vzdycky na uklidnenou po vsech tech souls like stresovkach. Dobry je, ze ty textovy okna nikam neutikaji a kdyz tam jsou nejaky pravnicky slovni hricky, tak mas dost casu projit si to treba i se slovnikem a pochopit kompletni kontext. Kazdopadne zasek jsem tam zadnej ohledne anglictiny nemel. Yakuza je oproti tomu na texty o dost narocnejsi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: pardon. ok! uz mlcim.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: resil bych tu ciste Yakuzu a ekonomickej model a rozpocet Microsoftu bych nechal do auditek, ktery jsou k tomu urceny.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw ten Ishin pujde asi mimo me, kdyz mam odehrano, ale Ace Attoreney konecne vyzkousim, pac se mi do toho nechtelo kvuli moc cteni :)

mno a s tim Gaidenem nevim :(
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja nevim, co si o tom myslet. na jednu stranu me kazdej kamenuje, ale kdyz vidim jak do toho slapou, snazej se... a ja nevim estli je to dobry, nebo estli to treba nejak nerujnuje herni prumysl.

a vono to imho ani neni v lidskejch moznostech vsecko na tom gp odehrat a dohrat, ale spis to da cloveku aspon moznost si to vyzkouset. lidem, ktery by to na prvni dobrou nekoupili ukazat a oni si pak reknou: "hmm toe dobry! to bych necekal! du si to koupit!"
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ja kdyz jsem si to precetl:

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ale verejne priznavam!! nech si to vsici zapamatuji! :)) rad si koupim PS5 potreti a zaplatim plnou cenu za ty hry a odehraju to tam. nebo aspon tu Havaj! myslim, ze mi nekdo tehda nabizel PS5 k zapujce. rad vyuziju a koupim Infinite Wealth aspon! sice nejsem zatizenej platinama, ale pocitove, pac sem vsechny Yakuza odehral na PS.)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak zacla xbox tokyo games show. kuci s playstationama....nemyslim to nijak zle. jen chci dat vedet, ze game pass je tu pro hrace a doufam, ze diky tomu se i v sony pochlapi.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno ani nevim jestli mam koukat :))
    Like a Dragon: Infinite Wealth - 20 Minutes of Gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=aOabsEFdMOY
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Poundmates jsou v japonské verzi "delivery help"
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: huuuge... tracts of land
    BOBESH
    BOBESH --- ---

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty ve to uz celkem presahuje do realu :)
    slecna Kson by tam mohla mit uvedenej treba twitter ucet
    https://x.com/ksononair?s=20
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam