• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hele, našel jsem Ghibli Republic v Tokyo. Jsou tami nějaký obchody s hadry, kde bych sehnal tenhle gaming yakuza style? Zatím, jedu moderní umění ale přijde čas shopping.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj bez vyzkoušení tenhle risk nemá moc smysl podnikat
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty vogo 150£ :((
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty sou asi vylesteny. ted koukam na to more na druhym screenu, jak tam sou ve spodni casti ty hvezdicky na vlnach :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: :))) muze bejt. neznam ty jejich hvezdy a jeste sem nedoloval casting. zkusim dohledat. si mi pripomnel, jak tam nekdo nedavno mel Nishikiho :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Maki Itoh?

LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: poketto fajtá!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Občas mě v Yakuze baví zastavit se a zkoumat všechny ty bizarni vývěsky bister, obchodů a služeb. Dost často se u všech těch názvů zasměju, ale dneska mě u fotky české překladatelky, která žije v Tokyu smích přešel. V reálu je to ještě větší divočina.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    https://x.com/RGGStudio/status/1709364612896891046?s=20

Like a Dragon Gaiden is coming November 9th and Pocket Circuit Fighter Ran is waiting for you at CourStar—a bar and cafe in Sotenbori.
    There you'll customize your car and race your heart out in modes like Time Attack and Rival, which lets you challenge opponents in town.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Podle Famitsu real

BOBESH
    BOBESH --- ---
    mozna fake :)

LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Hah jj. Ve škole jsem byl POŘÁD. To bylo strašně dobře napsaný. Vysetrovaci klub, roboti, nerdi, motorkari, e-sporty, tanyny, šikana.. Bozi.

Jinak budu se opakovat, ale doporucuju ten slovenskej podcast. Tam chlapik generuje uplne stejnou vlnu nadseni ze Zera, kterou jsem si tehdy prochazel ja.

Moderator: "No a... kámo... čo ti jeb... čo si blázon? To je jedna z najlepších her, čo som v životě hrál. Hahahaha. To je strašně dobré!"
    GEE
    GEE --- ---
    Já to miluju :-D 29 hodin in, s pripadem jsem sice skoro jeste nepohnul, ale moje Personová dušička jásá ve School stories

LEFTY
    LEFTY --- ---
    Kaito files v Ps storu za 283 Kč
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Doplněk k podcastu

Wes Anderson on his favourite Anime | Studio Ghibli | Hayao Miyazaki | Neon Genesis Evangelion
    https://youtu.be/N3TU3wpWQtQ?si=IRhLOQjBez9WXMz4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam