• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: talk v tomhle nedá platinu ani terz
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TAP:
    TAP
    TAP --- ---
    Catherine?
    ale ta ovce už vlastně v nějaký Yakuze Like a Dragon byla, že?

BOBESH
    BOBESH --- ---

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Hra roku

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: To rozhodne. Taky mám raději Rafute než havajský sushi s lančmítem.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: Yakuza Crossing :DD slusnej ulet no! to tim taky slusne nabobtna
    me ted furt vrta hlavou, ze este lepsi nez Havaj mohla bejt ta Okinawa...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Ouuuuuukej takže coby “minihra” tam bude kompletní…. Yakuza Crossing? Sugooooooooi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    !
    Like A Dragon: Infinite Wealth Dondoko Island Official Reveal Trailer | Xbox Partner Preview
    https://www.youtube.com/watch?v=UKi9gNCq23I
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tady to rozebírali podrobněji

Like A Dragon Infinite Wealth Is Locking New Game Plus Behind Its Deluxe Edition
    https://www.thegamer.com/like-a-dragon-infinite-wealth-locking-new-game-plus-behind-deluxe-edition/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Koukam na to a Master je NG+ v podobě DLC
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: to vidím, akorát nevím, co to vlastně znamená - assorted outfit asi bude jenom kosmetika, ale třeba "master vacatio"n by mohlo mít i story content
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Zatím jsem to nijak extra nezkoumal, ale ve wishlistu mám pro sichr deluxe verzi
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    máte někdo představu/nastudovaný co je v těch bundlech pro deluxe a complete edition? Abych nedopadl jako s Kaitem.

GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Jojo, myslim, ze se to pomalu blizi :-) Ale nespecham, uzivam si. Chybi mi dojet roboty, kde jsem se trochu zasekl, takze jsem pohnul hlavnim vysetrovanim. Na druhou stranu vcera jsem si zase trochu odpocinul u patrani nad prokletou cinskou kocickou :-D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jinak teda vylevelovat partu na 99 plus 99 u level job bylo celkem v pohode. Kamurocho dungeon + itemy na zdvojnasobeni XP pro job a postavu + 4x vagabund na jednom patre = 2 miliony XP behem cca peti minut, ale divocina ja tocit klasickou final Millenium tower a vydelat v ni nekolik stovek milionu na upgrade zbrani na Ex Ex Ex uroven je celkem neprijemnej grind, kor kdyz ti padne tricet mega na jeden run.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: nemuzu nesouhlasit :))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: "Terz to dal, tak to pujde" je nebezpečný sebeklam!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam