• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pobavilo meme z Yakuza centraly na fcb.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ajajajaj. jinak gamepass respektuje hodinu vydani, anebo to jede podle jinych pravidel?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    chmm tak asi nee e :))

Does the New Zealand Trick Work With Like a Dragon Gaiden?
    No, unfortunately, the New Zealand trick will not work with Like a Dragon Gaiden. This is because it has a global release date, meaning it comes out at the same time everywhere. As a result, players in New Zealand won’t gain early access to the game before other countries.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ha tak to poreferuj. Ja si budu muset pockat az na zitrejsi vecer. Driv se k tomu nedostanu :(
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: este navic!

(btw u zelenejch zrejme pujde zaklinadlo "zmena regionu na NZ!) takze mozna uz dnes odpo po praci zaziju legraciiii! :)))

GEE: ty brdo! jina platforma a odznova? :O to bych se radsi priklanel k ty kompletaci na platinu. ale je fakt, ze pokud jde konkretne o steamdeck, tak to chapu. ja teda na xboxu nerozjel na novo jedinej dil, ikdyz sou tam k dispozici...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Naprosto chapu. Nevahej :) Ted se na to budes divat po cely serii uplne novyma ocima. tipuju, ze tam Zero po Gaidenu taky poslu. Pak si dam pauzu u FF VII Remake a budu spokojenej. Nic silenejsiho, nez crafting v Ishinu a tezsiho, nez fight v LaD me v tech hrach nepotka, Mahjong uz umim, tak to bude fajn relax na svatky a pak navazu na dalsi FF a Infinite Wealth.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: nebudu lhát,uz ctvrt roku s sebou nosim Zero v batohu na Decku. A svrbi me prsty, jiná platforma je dobrá výmluva, proč si to dát znovu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj magori. vzdycky si vzpomenu na ten rozhovor, kterej tady probehl: Otazka: "vy mate tri teamy, ktery pracuji na jednotlivych dilech?" Odpoved: "neeee jeden".
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: a tak to potom jo, to je rozhodne omluvitelny a jeste navic ti tak trochu zavidim, ze to mas jeste pred sebou. Sice ted vychazi jedna lepsi AAA hra nez druha a ja si stejne rikam, jestli se nevratit k Y0-Y5 aby taky nakonec cinkly. Hrozny.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno je fakt, ze letos dve "Yakuzy" a za dverma treti, toe slusny tempo
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: se obávám,ze budu ještě chvíli v závěsu. Chybí mi Kaito a hlavně Ishin a pořádná karaoke challenge. Vydavaj to rychlejc, než stíhám hrát,ale po druhým Ichinanovi bych vas měl chytit

Like a Dragon: Ishin Karaoke - Ichizu Samurai (Truehearted Samurai)
    https://youtu.be/RGa0ZWuHNcc?si=uaCYzz405Y8aWjb2
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: tak to ti vyslo casove do Gaidenu naprosto vyborne. Extra materialy na crafting jsem resil co si pamatuju tak, ze jsem si vzdycky skocil do restaurace, ktera boostovala stesti na vyskyt super materialu a pak jsem parkrat obehnul skolni atrium a bylo hotovo.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Jojo - dotancoval jsem (takze to klicovy je hotovy), blizim se k profesorovi (potrebuju nasbirat super durable rubber na zaverecnou misi s robotama) a tusim, ze hlavni pribeh uz je taky par hodin pred koncem. Vcera jsem se konecne skamaradil s kocicakem a dal si ramen. Jeste to par hodin bude :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: a uz to vypada na finale?
    GEE
    GEE --- ---
    PLAY! PLAY! PLAY!『龍が如く7外伝 名を消した男』Vol 2
    https://www.youtube.com/watch?v=LfIQGGgXYhc

Pray, pray, pray vol 2 ukazuje to dulezity - karaoke!

Jinak v Lost Judgementu zatim 66 hodin...to pro me bude delsi, nez Like a Dragon :-D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Podle odpočtu v preorderu dneska hned po půlnoci
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tohle u zelenejch neumej. hra jak vino, new release a oni to vubec netlacej. zadny pr, marketing trochu to vic prodat lidem. v sekci "připravujeme" jsou hry k preinstallu i s pozdejsim datumem a toto nikde. spis me mrzi, ze kdyz chtej pritahnout hrace, co radi japonsky hry a davaj je do GP, tak bych to bejt jima i nalezite prezentoval.

no jinak demo byl asi jen vykrik do tmy, zvlast kdyz to byl jedinej prispevek :D tak sem zvedavej, kdy nam to zejtra pustej!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Hype Hype

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam