• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: super, diky. To jsou dobry zpravy.

BOBESH: kdyz bude nejhur, vem si pomocnicka s trajektorii

1-Shot Challenge Guide - Like A Dragon Gaiden - Pool - Minigames | Like a Dragon Gaiden | Gamer Guides®
    https://www.gamerguides.com/like-a-dragon-gaiden/guide/minigames/pool/1-shot-challenge-guide-like-a-dragon-gaiden
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    NAGASAWA: jjojo v kulecniku ten one shot. Nakonec jsem to dal asi na treti pokus, neni to moc hard.

Sic hra pred koncem klasicky varuje, ze pokud chces neco dodelat, mas to udelat hned a doporucuje udelat save (doporucuji i ja), ale hned po endingu to normalne nabidne pokracovat se vsim co mas (nemyslim si ze to je NG+, ale normalne muzes dodelavat co chces).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj u sipek jsem si rikal Nani?!?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to vis, ze mu nestaci predvest one-shot! ;)))

me se navic stalo, ze sem s nim pokecal poprve. rikam si..dobry, chces ukazat jak se to hraje. dal sem jednu particku naky obyc hry a typek tam furt sedel zeo. az pak nejak sem si uvedomil co chce :)

jo a u sipek me prekvapilo s cim vsim de hazet! to nebejvalo nee? :O
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: V kulecniku je potreba myslim akorat ten one shot shit ne? Kulecnik nenavidim, tak to snad bude akorat ta skill challenge. Jinak je tam NG+, anebo je potreba vsechno stihnout posbirat behem jednoho pruchodu? Kdesi jsem zahlidnul, ze NG+ se nekoná.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PALUSHA: doprdele! :D to se mi do toho finale chce! ja nechci bulet! :)))

jo oni to rikali, ze to bude nejlehci platina. kulecnik samo jedu taky ze tam byl typek s vykricnikem no :) golden ball uz mi chybi jeden!

a jeeje. ja uz si to moc nepamatuju, tak to si budu muset sjet na yt naky opacko!
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    BOBESH: Demo jsem zkusil jen velmi zbezne, jsou tam ty dema dve, nechapu celkem proc, prvni jsem jel tak 20 minut a pak to vypnul, ze si to nebudu spoilovat, druhe mi spadlo po 10 minutach, tak jsem to odpiskal.

Co se Gauidenu tyce, dost ocenuju, ze v achievementech nejsou zadne kokotiny s Mahjongem a tady tema vecma, protoze to absolutne nechapu, to nikdy nehraju :D Na kulecniku jsem odehral jen to, co jsem musel kvuli Akame network a kvuli golden ballu :)

Co me trochu mrzi, ze konec Gaidenu je jakymsi zpusobem lehce provazanej s Like a dragon, ktere jsem nevim proc nedojel (??!!!), takze nektere veci me lehce minuly. Takze jsem LaD hned stahnul znovu a uz v tom od soboty utopil 8 hodin a tentokrat uz to dojedu. Akorat mi to vyjde do vydani IW :)

P.S.: Kapesnicky jsou zatracene potreba, bulel jsem jak malej!!!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: bacha tech kapitol je tam min ;)

PALUSHA: to u koncu Yakuzy bejva :)) se tesim! kapesnicky pripraveny! :D uz si zkousel demo IW?
    ja pomalu finishuju, ale taky lehce oddaluju. spoustu aktivit sem navstivil jednou dvakrat.

vcera sem se pokousel o challange na poolu, ale marne :/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: parada a gratz. ja postupuju pomalu na platinu a strasim teprve v druhe kapitole, tak mi to jeste tak mesic vydrzi.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Tak jsem dojel Gaiden, do Platiny chybi 2 ze 4 kingu a bonding se clenama Hell teamu, ale hoodne me to bavilo. Konec byl epickej :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Like a Dragon: Infinite Wealth details battle system, job change system, character-exclusive jobs, and new jobs - Gematsu
    https://www.gematsu.com/2023/11/like-a-dragon-infinite-wealth-details-battle-system-job-change-system-character-exclusive-jobs-and-new-jobs
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    souhlas!
    "Favorite mini substories in LaD Gaiden is easily the "Go take a photo of this landmark/thing" and "Answer my trivia about this town!" Love treating these games like a tourism sim!"
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    https://x.com/Rggaystudios/status/1726032475099484654?s=20

Here's a few pieces from Horitomo, tattoo designer for the yakuza games. He doesn't get to show it in the games much but he loves cats.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Tady babča by mohla vyprávět

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve se nikdo nemuze divit, ze se tam huli jak vo zavod! :D

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ta s copankama? ta vypadala velice sympaticky tez! :) ale estli rve este vic si nevybavuju, pac sem tam byl zatim jen dvakrat. prave podruhy sem sel s brekem domu, ze pockam na lepsi soucastky :))
    za to Akame to jede furt, pac sem u ni porad nakyblovanej a dava mi ksefty :D

jo a prekvapila slecna KSon...ja ji sice mam na twitteru, ale nikdy sem ji predtim nahlas neslysel :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: A ta slecinka z Pocket závodů ječí ještě víc :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw probehl wrestling v ramci propagace hry zrejme. meli to pekny!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    tohle trefili :))

Pictures you can hear.

"Joryu!"

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty lemtas u auticek mezi detma!? toe priklad! :D

btw ja ted jedu story, pac tam dojde v jednu chvili k uzavreni toho Castlu (hra na to samozrejme upozorni), kterej me teda mimochodem bavi zatim nejvic za celou serii, co se tyka aren. bohuzel nevim, estli se da prevlikat i jinde, tak ted furt beham v tricku RGG Studio a ksiltovce a pripadam si dost nepatricne. uz bych rad zpet do saka! :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam