• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: notyvole. Jeste ze to RGG existuje
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    je to bez titulku, ale i tak ulet :))

『龍が如く8』ガチャピン ・ムック(ガチャピン役 ムック 役)インタビュー映像
    https://www.youtube.com/watch?v=n7W-AVWOk38
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    zrovna nedavno sem na to koukal
    The Hardest Trophies/Achievements in Yakuza Tier List
    https://www.youtube.com/watch?v=GdSyX5PobN4
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jo true final jsem vytěsnil a to jsem to sfoukl nedavno. Tam ale byla vyhoda toho, ze jsem se v těch tazích stíhal vydýchat, zatimco v Lost Judgmentu to byl permanentni teror.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Justice a poslední obyčejná hromadná bitka mi přišli nejhorší fighty v celý hře - dalo mi je zabrat stihnout umlátit. Pak až ten Amon.

Mně strašně vytrápil tuším v Kiwami II. (bylo to v nějakým amfiteátru nebo co). Ani nepočítám true final tower v Like a Dragon, tam jsem to ani nezkoušel..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tak ze bych je precejen navstivil? :)) stejne sem chtel oprasit PS4 a a sedmicku, tak bych mohl projet vsechny dily a trochu se seznamit!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: loool. trolejbus foceni nejvic! :D

rikam, ze to bude bizar! na japonsko uz sme zvykly! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj ten nejstrasnejsi byl snad v Lost Judgmentu. Akorat jak jsem byl vcera kolem pulnoci utavenej, tak jsem si vubec nevsiml toho, jak se mu porad obnovuje na konci zdravi a kdyz mi to doslo, tak to slo potom celkem rychle. Vetsi voser byl Justice z 4 Kings. To kolo jsem opakoval asi osmkrat, pac tomu smejdovi vzdycky zbyval posledni milimetr zivota pred casovym limitem. Auticka pujdou fofrem. Dily mam myslim vsechny, tak nasadim jako v Zeru Killer Bee, sem tam neco prekliknu a trada.

BOBESH: tyvole Amoni jsou nejlepsi. To je vzdycky tak skvele prepalenej bizar, ze se na to tesim v kazdy epizode a to jsem mel vuci nemu hroznej nene respekt. Ted kdyz se ta rodinka objevi, rikam si chachaaaa a vzdycky se tesm na to, co predvedou.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Amon potrápil, ale ne tolik jako obvykle - jak člověk přijde na to jak na něj, tak byl proti příbuzenstvu dost easy.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Holky dáš za půl hoďky a ty odměny za tři srdíčka jsou moc. Jestli je Kazuma i dál panic, tak má power level grandwizard i v týhle oblasti :)

Autodráha trochu potrápí, ale taky se to po pál pokusech dá..

tvl ale to demo. V RGG se stále překonávaj - kdo vymyslel Sicko Snap, toho by měli povýšit.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: toe stejne husty...nakejch 9 dilu za sebou a ja: "who is Amon?" :D

rekl bych, ze ve spouste dilu to mam akorat pripraveny se s nim sejit, ale nejak ho videt nemusim :))) mam pocit, ze sem ho zkousel nekde v jednicce nevim...toho necham vam platinovejm masochistum ;))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jo virtualni jsou nejlepsi. Tady u tech live se bavim, je to sranda, ale komprimace videa jim moc nepridala, stejne jako nasviceni. Je to vlastne trochu creepy, ale zase je to sympatickej bizar styl sex chat v sestce.

Kazdopadne Amon me vcera trochu potrapil, nez jsem prisel na gimmicky. Pripadal jsem si jako po Sifu. Prsty zdevastovany a Dualsense dostal zabrat.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve ja ty holky upe vodpalil. tenhle dil mi moc nesedlo, jak je to jako na zivo. na Anri Okitu to nema! :))

tak se tesim, ze si vohreju voko u IW a Chi-chan!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ouuuukej tak Coliseum komplet sfouknuty a posledni co zbyva je to nejlepsi, co jsem si setril na konec. Holky v klubu a autodraha. S takovou bude o vikendu vymalovano a cekani na IW bude teda dlouhy.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mimochdem všimli jste si, ze se nigga v Poppo nahoře v Sptenbori naučil Japonsky? Driv rikal: arí-gató gozaímášta a v Gaidenu už jede plynule.

Mimochodem

KENTARO 🇯🇵 on Instagram: ""A very tall guy 6'10", Mr.Muluaka #ムルアカ " (Panasonic order system POS TV Ads. 1988) "のっぽのムルアカさん #ムルアカさん "Dear Mum. Having a good time in Japan. Somethings here do take a lit...
    https://www.instagram.com/reel/Cz-gC6ySU_j/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng%3D%3D

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: no tak parada. obcas je z toho trochu citit ten DLC efekt, nahlas jsem se u toho jako u drivejsich plnotucnejch kousku zatim moc nesmal, vykricniky jsem zacal postupem casu lehce ignorovat, ale co si stezuju, pac v tom mam uz skoro padesat hodin a to jsem myslel, ze budu mit za dvacet hotovo. Jeste vydrtit arenu a taky letim do finale..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Gaiden hlásím dohráno, do platin chybí jen pár blbostí - konec fakt boží, final chapter se povedla, slza uroněna, platonicky miluju Kazumu.

Jinak klasicky Yakuza tak jak jí mám rád, se vším všudy - bylo tam dost těch fetch questů, ale ty se dají vlastně všechny v klidu vynechat. Trochu jsem zanedbal ten agent styl, ve specifických situacích se hodí, ale jinak mi přišel ten druhej daleko efektivnější.. Možná jsem se moc brzo namasil, ale od půlky hry mi kromě pár bitek v podstatě stačil slabej charged attack, ale to už je taková klasika v týhle sérii - nic co by mi vadilo, aspoň to líp odsejpá a člověk má čas na autodráhu..

Už se těším na Like a Dragon - v upoutávkách vypadal Kaz s tím novým sestřihem divně, ale si lehce zvyknu - podle náznáků si půjde zvyknout.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Vanoce. Mají tam teď strasnej chaos. Mně měli minulej týden doručit objednávku, aby mi hodinu před předáním napsali, ze ji ruší a vrací mi peníze. Když jsem to řešil s operátorem řekl mi, ze to je systémová chyba a ze mají problémy s kapacitami atd. Teď to bude divoký. Box jsou plný a externí firmy jako DPD pretizeny.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Zatím se jen v ps aplikaci koukám na knihovnu a nemám žádný playstation;-) Alza mě docela nakrkla. Všechno prodávaj, že večer dodaj a prd. Měl jsem si zaplatit kurýra.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    westfood
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam