• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: jaja. taky jsem si kdysi rikal: "platinu v Yakuze? He? Nikdy!" a jak to dopadlo. Diky tomu platinovani si to uzivam tak o 30% navic.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toe normalni sekta! :D

imo uz ten Gaiden tomu sel na ruku, ale nejak sem to zvladnul s cistym stitem! :)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: kdyz si vzpomenu, jak jsem lovil s Ichivanem hodiny a hodiny zlaty brouky na crafting v parku, abych potom zjistil, ze je slo pohodlne posbirat v dungeonech.... To bylo dost bolestivy. Platinu das. Uz ti pomalu delam misto na nastence. Ted je imho nejlepsi konštelace.
    TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: Ale chces. Uz je cas na první plátýnko. Tady to vypada na prachobycejnou kompletaci, zadny difficůty veci ani true final millenium tower. Proste ti to po 200h cinkne a basta.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    !!! Amen !!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    no ja jinak hlavne doufam, ze nepujdou v serii moc na ruku zapadu a nepojedou na silu trochu jinej tup humorů. Jak tohle dopadlo muzeme videt ve Final Fantasy 16, ktera je v tomhle fakt priserna. Hlavne bych si pral, aby Japonci zustali Japoncema a nezkouseli to na zapadni styl. To by byl s Yakuzou utrum.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: ty ve nchte toho! :D jaka povinnost! ja neciii! :)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jako cena hry jako takovy me vubec netrapi, naopak jak pises zaslouzi si kazdou korunu a clovek si hru uzije a klidne by i zaplatil pomalu navic. jen to NG+ takhle zvlast je takovy divny no :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    LEFTY: Neni to potreba k platine, DLC ma separatni troohy list.
    Ale prasarna je to velika.

Jinak je trophy list pomerne easy, strasne vymekli. Platno je povinnost.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: platina by mela jit sfouknout prave v klidu bez NG+
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Takhle, uprimne, za ultimatku 2.600,- je brutal. Co si budeme povidat. Ishin stal v ultimatce 18 stovek. Kazdopadne je to holt dan za uspech na zapade, kdy to RGG doji fest, ale nemam jim to za zly. Nekde na ty rappery a promo vzit prachy musi haha. Ne ted vazne. Za to, co nam vzdycky doruci je to ok, kor kdyz v tom necham za pul roku zase 200 hodin nekonecny zabavy a porovnam to s listkem do kina za tri kila na hlavu. NG+ paywall je trochu zbytecnej ulet, ale ani v LAD1 jsem nemel duvod do ni jit a dal tam blbnout, pac jsem hru vytezil komplet. Tady navic pridaji nejakej dalsi obsah v NG+ navic, tak to logiku ma. Kazdopadne po osmi stovkach za par malo hodin v Kaito Files jsem na ten jejich ekonomickej model uz tak nejak rezignovane pristoupil a nesere me to.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: jo vidis! napojeni este na trofeje! to me nedocvaklo. mno asi to bude problemek... :/
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: jestli to nebude potřeba k platině, tak s tím nemám problém - prakticky to není extra content. Pokud to bude potřeba k platině, je to sprostý.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw jakej mate nazor na to, ze NG+ je za prachy? me se to asi upe netyka, nikdy sem NG+ ve hrach nerozjizdel, zvlast kdyz mam problem vubec hru dohrat, ale tak obecne myslim...

ja nevim. me to asi neprijde nejak extra nefer. nebo je to podle vas spatny? jenze co s tim?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Vzal jsem legendarku, tak doufam, ze nebudete mit s Ultimatkou na ostrove specialni navstevu z Onomichi a ja budu akorat nasranej. Kazdopadne tipuju, ze pujde stejne vsechno doklikat dodatecne.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JUST TO HELP PEOPLE AVOID FALLING INTO THE SAME RABBIT HOLE AGAIN; this particular bit in the Infinite Wealth DLC pack is NOT new karaoke songs. It's songs you can play while roaming around, like an mp3 player.

https://x.com/devilleon7/status/1748014709524005331?s=20
    GEE
    GEE --- ---
    Tady někdo málo trénoval u holek v Yakuze...hned by věděl, kdy je potřeba popelníček
    [IF_ @ Věci Veřejné - Magoři Rakušani mají ve vládě Zelené]
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: imho bude stacit legendarka. Taky posilhavam po Ultimate, ale tam budou zase boostery a ty nemam rad. Ultimatek jsem mel uz par a boostery jsem stejne nikdy nepouzil, pac jsem si to nechtel ze startu ulehcovat a bavil me ten zakladni progres. Outfitu bude habadej uz jenom v povolanich a ty songy... no ja vim, ja vim.. Necham si to jeste projit hlavou a rozhodnu se o vikendu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :O na gejmboje!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Určitě budou mít zvlášť DLCčka o to bych se asi nebál..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam