• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Zrovna jsem se byl mrknout v herně a tyvole Bass Fishing? Ten jsme si vyzkoušeli i s tím bizarnim navijakem loni v Berlíně s Kofilou v muzeu počítačových her, kde měli zákoutí i včetně loďky a rákosí
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ok! ja to asi vyhazu do bedny teda. jinak tes se na sega automaty!

a nejen Naga! vcera sem kostnul dva co sou imho novy a:

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: imho boosty nech klidne lezet, pokud nechces honit platinu. Treva v Ishinu jsem si je nechal celou dobu u Boba a sel jsem si pro ne, az kdyz jsem potreboval vymaxovat zbytek statistik, abych nemusel tyden grindit dungeony. Na zacatek to spis kurvi hratelnost
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    v inventari mam ty boosty a veci z preorderu ale nevim co s tim. nejak se mi to nechce uzivat, ale na druhou stranu to nema jiny vyuziti bych rekl, tak zas kdy jindy?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jinak preji stasnej release day kyodays!!

Vcera sem dal 6 hodin a Havaj nevidno! :D

nejdriv sem si rikal, ze tam moc nevidim posun v grafice, ale cim dyl sem hral, tim vic se mi to libi a rekl bych ze hezci to je. lepsi barvicky, vlasy, textury. pohyb a fps jsou jasny, ale s fps sem nemel problem ani na old gen
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: tak ulovek vysel jo? :) otacels ho? je tam ta "posledni vecere"? :)

ja mam pocit, ze ten "naslaplej" booklet udelali jen voni, ze jinac uz je to vetsinou jeden papir, ale nevim. disky nekupuju. na to jakej sem boomer, tak tohle uz je pro me prezitek :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    To Sujimon DLC je za 359,- Necham si ho na zaver, jako bonus.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: luxus. Co jsem tak koukal, tak vsechno bonusy se daji naklikat za par korun, tak jsi to myslim solidne vyhral.
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Jj cumim a to je v tom i samolepka, plakat a nejaky 2 special jobs navic. To sem netusil ze se dneska jeste dava do krabicovek :) Mam z toho radost.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Tak jaky jsou dojmy z Kiwilandu?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: 12 stovek jo? Fuuuuu.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Yahooo

Alza dodala bez obstrukci, cena evidentne plati. Uvidime se az to cinkne!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE
    GEE --- ---
    V mým oblíbeným podcastu jsou totálně nadšený

Spotify
    https://open.spotify.com/episode/0BdCsnza6nst0qO62X5FKr?si=3DQEJkp6Sk-Klu3WGoGUSw
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak chlapci! sem moc rad, jak sme to tady vsechno prokonzultovali a jak sme si tu o tom hypu atd. krasne popovidali! uz vidim, jak me nadsene navstevujete a tudiz i ja vas! :)

aloha!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    dal bych si k hrani :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele zkuste dyztak vyzjistit jak to bude. bych rad prisel na navstevu! :)
    clanek z 18/1/24 a stejne je u vseho "to be confirmed"
    Like a Dragon: Infinite Wealth - Does the Game Have Cross-Play and Cross-Save? - SAMURAI GAMERS
    https://samurai-gamers.com/like-a-dragon-infinite-wealth/yakuza-8-does-the-game-have-cross-play-and-cross-save/
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    naládováno, tik tak!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja si tady odlozim pripominku pro me na pristi dny :)
    🐉Like a Dragon: Infinite Wealth is almost here, but you don't have infinite health, so please take your time enjoying the game and play at your own pace.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vecer zkusim kouzlo zmeny regionu, tak mozna uz dnes! :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a na vyvážení ;)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam