• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: tohoto jsem si všimnul hned na začátku v rámci jedné cutscene, říkám si "co dělá ninja za mnou na fasádě? Bude průser!"
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: boga jego! na jeden zatah! :D
    s tim podlevelovanim na hlavni lince uz sem se taky potkal a resil tak, ze sem udelal par fightu a zvednul si level a rank, pokud to slo. takhle na zacatku to bylo hned, ale pak..? to vypada trochu jako zamer. treba kvuli natazeni hry, nebo tak neco...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Grindeni dungeonu do lvl 99 si nechame az na konec pred Mahalo my Dude Amonem, jestli tam bude no ne? To si zase nachystam podcasty na tri dny, natahnu montery a hura do grindici roboty.
    TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: Ostrov je v ramci main questu ale muzes z nej normalne odejit jen ja sem magor a zustal jsem tam dokud nebylo hotovo :D.

Jsem z toho obsahu takovej rozpacitej, vazne nevim kam driv skocit, Sujimony sem udelal tak na 70% a davam si to stranou, to nechci uspechat, Dondoko sem udelal na jeden zatah, tak sem si zkusil ten prvni dungeon a prokopal se ale na dalsi patra si zatim netroufnu.

Kazdopadne i s exp boostem na gearu a vicemene luxovanim vsech moznejch vedlejsich aktivit jak vyskakujou mi prijde ze sem porad underleveled. Jak skocim na mainlinu tak sou tam vzdycky o 2-3 lvly vejs nez ja a uz nevim co dalsiho bych mohl delat. Grindit dungeon takhle na zacatku hry mi prijde jako nesmysl.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: :))) jasny! toe spis takovej reminder za tejden a vic :D coz uz si stejne nikdo pamatovat nebudem, ale tak treba kdyby nahodou ;))

seznam sem si ani nevyjizdel, to by me vomyli! :) ja dycky otevrel mapu, kouknul estli mam nejaky substories a po tech sel. tim sem si postupne oteviral aktivity atd. pak sem potkal Sujimon dedka a zase o zabavu postarano! a to se este souram, abych si nahodou neotevrel ostrov! po tom co tu psal Terzik! :))

docela vychytali taxiky a dobrej je i ten prevod meny! akorat uz by to chtelo nakej susenkovej job! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: tyvole teprve jsem se potkal s Kazumou a kdyz mi vyjel seznam vsech lokalit ve meste, tak jsem se regulerne vydesil kolik tam toho je a tak jsem radeji zaparkoval na karaoke, byl jsem tam hodinu a sel jsem spat, pac jsem na to potom uz nevidel. Mno uz se tesim na vecer. Hrozny. Arohaaaaaa.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a objevil sem peknou restauraci! :) stavte se tam! je to upe nahore od ty plaze. mozna trochu napovi minimapa na screenshotu. vtipny bylo, ze sem tam potkal npc z jedny substory a dost to sedelo, jen s nim neslo (zatim?) interagovat

BOBESH
    BOBESH --- ---
    toe rizek! :)
    Devilleon7
    Day 5, 60 hours total clocked in. I almost wanted to go above 12 hours today but I held myself back because I was feeling more tired by the end than all the previous sessions. Infinite Wealth is addicting.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Ja vcera otevrel ty profese a ted nevim, kterou levelovat driv! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: ale jinak samozřejmě úplně jiný hry, o tom žádná.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: je to jizda. Jak jsem mel treba i z te Havaje po prvnim traileru trochu obavu, tak ten prijezd a vsechno okolo podali tak, ze jsem jim to kompletne sezral i s navijakem a jeste se u me stihla vystridat cela paleta emoci od uzasu nad tim, jak to maji zase produkcne o neco dal az po dojimacku, jako z praku. Do prdele tahle serie bude mit pomalu dve dekady za sebou a kvalita jde s kazdym dilem nahoru. Nechapu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: jo to mas pravdu
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: tak je to samozřejmě i dobou, ve které tu konkrétní hru potkáš, ale GTA: San Andreas mě onehdá vtáhlo přesně tím způsobem "půjdu se jenom tak projet, zazávodit, do posilovny" :-)
    To třeba pro mě pětka úplně nemá.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: jo ten zacatek byl hodne takovej jak si psal niz. ted uz nebudes vedet, co delat driv .)

uz sem nekde cetl to prirovnavani ke gta, ale asi jen tak obecne jakoze chozeni ve meste :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    včera se to pro mě zlomilo. V jeden bod se odhalilo hodně herních prvků (pořád ne všechny), a ten svět najednou hrozně obživnul.
    Obávám se, že podobnej pocit "ponoření" jsem měl naposledy v GTA: San Andreas.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: jo a tohle si tam jede fut. i ty postavy sou z nej vydreny. parada a radost hrat!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já včera večer slavnostně dohrál Baldura a na chviličku zapnul tohle a to je taková pohoda, že to nechápu. Jen přejít ulici na pracák a zamávat si cestou s homelesákem mě asi vtáhlo víc, než celá ta DnD verbež. Ten Ichiban se jim fakt povedl jako postava..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam